Ons verhaal

Wij zijn Fleur (24) en Mees (22). Zus en broer. Lang voordat alle woonprogramma’s een hype waren op tv, werden wij al opgevoed met styling.

Vanaf onze geboorte zijn we verschillende keren verhuisd. Een tick van onze moeder: een huis kopen, opknappen en weer verhuizen. Je zou wel kunnen zeggen dat we onze jeugd hebben doorgebracht tussen kleurstalen en in verbouwingen.

Of we dat erg vonden?  Integendeel; als Sandra – want zo heet onze moeder – klaar was met stucen, vloeren schuren en verven, begon ons hoofd al combinaties te maken. We wisten dat het tijd was voor het leuke werk. Inrichten! Onze kamers kregen iedere keer een heel andere sfeer en een kleur zat nooit langer dan een jaar op een muur. Dan was het weer tijd om een nieuwe kleur te proberen. Of om te verhuizen… Zo werden we een pro in inrichten!

We staan met een glimlach op!

Nu je weet hoe we aan deze creatieve genen komen, zal het je niet verbazen dat we ’s morgens met een grote glimlach uit ons bed stappen om aan het werk te gaan. Maison d’Abri betekent ‘opvanghuis’ en dat is precies de voormalige functie van het pand waar we nu wonen, werken en waar ons magazijn gevestigd is. 

Onze lijnen zijn kort

We zijn een familiebedrijf. Dat is handig, onze lijnen zijn kort. Bel je ons dan heb je twee zekerheden die staan als een huis. Eén: geen ingewikkelde keuzemenu’s. Twee: wij nemen zelf de telefoon op. Als Fleur het niet weet, weet Mees het wel. Beloven we om terug te bellen, dan doen we dat ook en we kunnen je ook precies vertellen binnen welke termijn dat gebeurt. We houden van duidelijkheid.

Sinds april 2020 hebben we al heel wat klanten mogen adviseren en inspireren vanuit onze webshop. Steeds meer mensen weten de weg naar Maison d’Abri online te vinden en iedere keer vieren we kleine feestjes als jullie een foto sturen van onze producten in jullie interieur. Daar worden we blij van!

Laten we samen ook jouw interieur nóg gezelliger maken!

Ps. Sandra heeft gezworen dat dit haar laatste klusproject was. Daarom heeft ze nu tijd om ons te helpen. Je zult haar naam dan ook regelmatig tegenkomen op haar persoonlijke kaartje bij je bestelling. Ze kan inpakken als de beste! 

- Fleur en Mees