Winkelen in Venlo: afhalen bij Maison d'Abri is een feestje!

Winkelen in Venlo: afhalen bij Maison d'Abri is een feestje!

Binnenkort winkelen in Venlo? Kom gezellig langs om je bestelling bij Maison d'Abri op te halen. We zetten je bestelde woondecoraties klaar met een leuk cadeautje. Jouw dagje winkelen kan niet meer kapot! ⭐⭐⭐⭐ 𝗪𝗶𝗻𝗸𝗲𝗹𝗲𝗻 𝗩𝗲𝗻𝗹𝗼 | 𝗪𝗼𝗼𝗻𝗮𝗰𝗰𝗲𝘀𝘀𝗼𝗶𝗿𝗲𝘀 | 𝗖𝗮𝗱𝗲𝗮𝘂'𝘀 | 𝗔𝗳𝗵𝗮𝗹𝗲𝗻

Stoer, sober, landelijk, Scandinavisch of modern woonshoppen in Venlo?

Bij Maison d'Abri shop je 24/7 online alle woonstijlen. Ben je fan van een Scandinavisch, strak interieur? Ga je liever voor een wat ingetogen stoer of sober landelijk interieur? Doe de woonstijlquiz op onze website en zie meteen welke woonaccessoires er allemaal bij jouw woonstijl passen en shop je heerlijk vanaf je eigen bank wanneer jij maar wil! 

Bezorgen in en rondom Venlo

Heb je je winkelmandje gevuld, dan wil je je nieuwe woonaccessoires natuurlijk lekker snel in huis hebben. Vanavond al genieten van nieuwe kussens op je bank, je nieuwe kaarsen branden in je kandelaars of je nieuwe wanddecoratie aan je muur hangen. Bestel je voor 13 uur op werkdagen, dan kun je doorgaans je bestelling dezelfde dag nog ophalen of laten verzenden. Bestellingen die voor 13 uur bij ons binnenkomen gaan dezelfde dag nog met onze bezorger mee en worden normaal gesproken de volgende werkdag al bij je bezorgd. Dat is niet alleen in Venlo en omgeving het geval; in heel Europa levert Maison d'Abri jouw nieuwe woonaccessoires en meubels tot aan de deur!

Winkelen in Venlo

Heb je er ooit aan gedacht eens lekker een dagje te gaan winkelen in Venlo? Dat raden we absoluut aan. Venlo is rijk aan leuke winkeltjes. Bovendien is het centrum van Venlo de moeite waard om te bezichtigen: de oude stadhuis, het Romerhuis, oude steegjes en de moderne Maasboulevard zorgen ervoor dat jij naar hartelust kunt winkelen en ontspannen in Venlo!

Heeft Venlo een leuk centrum?

Het antwoord is zonder meer: 'Ja'! Met oude gebouwen, Jugendstil overblijfsels en heel veel leuke winkels en terrassen is Venlo absoluut de moeite waard om te bezoeken. Het centrum van Venlo is de laatste jaren flink op de schop genomen en daar profiteren nu zowel winkeliers, horecagelegenheden als het publiek van. Winkelen en eten in Venlo is een absolute aanrader!

Openingstijden winkels Venlo

Bij Maison d'Abri shop je 24/7. Onze online woonwinkel is altijd geopend. Bestel je overdag voor 13 uur, dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verstuurd. Doorgaans heb je deze dan de volgende dag in huis. Ophalen kan soms nog dezelfde dag of ook de dag erna. 

Lees meer over Venlo Maasboulevard

Online bestellen, zelf afhalen

Maison d'Abri is een webshop. Je scrollt en shopt lekker vanaf je eigen bank op de momenten die voor jou ideaal zijn de leukste woondecoratie, woonaccessoires, kleinmeubelen en cadeau's. Wil je Venlo een dagje bezoeken, laat je bestelde items dan klaarzetten bij Maison d'Abri. Je ontvangt van ons een mail als je spullen klaarstaan. Tijdens jouw 'shoppen Venlo'-dagje haal je je bestelling gezellig bij ons op. Uiteraard voorzien van een klein cadeautje. 

Laat mij de webshop zien

Winkelen en afhalen bij Maison d'Abri: zo gepiept!

Lekker thuis shoppen maar je bestelling niet laten verzenden maar zelf gaan ophalen bij het magazijn van Maison d'Abri is niet nieuw. Vele klanten gingen je al voor. Zeker als je in de buurt van Venlo woont is dat een super optie die je gewoon kunt aanvinken tijdens het bestelproces. 

Meer over Maison d'Abri

Ben je nieuw bij Maison d'Abri, dan stellen wij ons graag aan je voor. Lees meer over ons in het verhaal dat we graag met je delen.

Winkelen en lunchen in Venlo

Tijdens jouw winkeldagje in Venlo zijn er heel veel lekkere opties om je benen even rust te gunnen. Strijk neer op een van de vele terrassen aan de Maasboulevard of op de Markt. Laat je verwennen met echte Venlose lekkernijen als het beroemde 'friet-ei' of geniet in het voorjaar van Limburgse asperges!

Lees meer over lunchen in Venlo

Winkelen in Venlo; dit zijn de leukste winkelstraten

Bereid jouw 'winkelen-in-Venlo' dagje zorgvuldig voor. Zo kun je in 1 dag alle winkels bezoeken en op je gemak shoppen. Je weet dan zeker dat jij op het einde van de dag met enkele goed gevulde tassen richting je auto of trein en voldaan huiswaarts gaat. 

De winkelstraten die je absoluut niet mag missen als je gaat shoppen in Venlo zijn de Parade, Klaasstraat, Jodenstraat, Vleesstraat en Maasboulevard.

Hoe kom ik in Venlo?

Venlo is goed te bereiken via de snelweg A67 vanuit Eindhoven en de A73 vanuit Nijmegen en uit het zuiden. 

Met de trein is Venlo uiteraard ook goed te bereiken. Het station ligt lekker dicht in het centrum dus jouw shopping avontuur in Venlo start meteen als je het station uit stapt. 

Plan je reis naar Venlo

Winkelen in Venlo: parkeren

Venlo timmert flink aan de weg. Zo worden er mooie nieuwe initiatieven gerealiseerd en wordt er gewerkt aan meer parkeerplekken. Er is voldoende parkeerplek op bijvoorbeeld het Nolensplein, Station of het Arsenaal. 

Bekijk hier waar je parkeert

Combineren: Designer Outlet Roermond & Dagje Venlo

Ben je langer in de buurt dan is het de moeite waard om naast Venlo ook Roermond te bezoeken. Roermond is van zichzelf al een prachtige stad maar heeft met de komst van het Designer Outlet shopping centre een magneet in handen dat winkelend publiek aantrekt van over de hele wereld. Een topattractie als je van winkelen houdt die je absoluut niet mag missen als je in de buurt bent!

Het Designer Outlet Roermond vind je op slechts 30 minuten rijden van Venlo. 

Lees meer over Designer Outlet Roermond

Waar vind je het afhaaladres van Maison d'Abri?

Nadat je je items besteld hebt, ontvang je van ons bericht dat je bestelling voor je klaarstaat. Je kunt je bestelling dan op halen bij:

Maison d'Abri
Herungerstraat 97
5911 AK  VENLO

Hopelijk zien we je snel in Venlo!

- Sandra