SHOP NU ONZE NIEUWE COLLECTIE: ‘LE SABLE’

SHOP NU ONZE NIEUWE COLLECTIE: ‘LE SABLE’

Zoveel volgers, nooit verwacht!
Nathalie Euser
Hoi, mijn naam is Nathalie, maar ook wel Naat of Naatje 🙂 Ik woon met mijn lieve man en dochter van 15 in Barendrecht. Grote interieurgek. Ons huis is “van alles wat” Doen waar je je gelukkig bij voelt. We hebben een huis uit 1900 en zijn dus altijd bezig met klussen :-), tenminste mijn man haha. Werk ook in een meubelzaak als stylist. Mijn hoofd staat altijd aan op het gebied van interieur.

Hallootjes, wat spannend dit: mijn eerste blog op Maison d’Abri! Kan ik dit wel? Durf ik dit? Gewoon beginnen Naat, niks aan de hand…

Ik ben dus Nathalie, mensen noemen mij ook wel vaak Naat of Naatje, zelfs op instagram noemt iedereen mij “Naat.” Ik heb een superleuk gezin, lieve man met wie ik al 27 jaar samen ben (Robert) en een echte puberdochter van 15. (Guusje) Wij delen dit huis met onze hond “Jelle” en onze twee katten “Pip” en “Puk.”  Ik word deze maand alweer 44! Waar blijft de tijd?! Echt hoor, gister was ik nog 25 😉

Ik werk in een te leuke meubelzaak in Ridderkerk, daar ben ik de stylist maar ook de verkoopmedewerker en manager. Mmmm, eigeljjk pak ik eigelijk wel alles aan omdat ik het gewoon heerlijk vind om bezig te zijn.

Ik ben altijd wel met styling bezig geweest, maar drie jaar geleden zijn wij verhuisd naar een oud huis uit 1900. Begin 1900 was dit een kruidenier, rond 1950 was dit dé kapper van het dorp en ongeveer 20 jaar geleden is dit ook nog een decoratiewinkel geweest.

KAN IK DIT WEL? DAT BLOGGEN?

3 jaar geleden dus verhuisd naar dit plaatje hierboven.Via een vriendin kwam ik terecht op instagram. “Begin een account Naat”, en zo begon “Cheznathalie.”

“Cheznathalie” was mijn eerste naam en mijn inrichting was vooral gericht op het sobere interieur. Toendertijd plaatste ik één foto in de week of zelfs één in de twee weken. Dit jaar tijdens de Corona is daar verandering in gekomen. Van 1300 volgers zit ik nu bijna op 6000 lieve volgers. Ook heeft mijn interieur in die tijd best een metamorfose gekregen. Van sober ben ik naar een ja, eigelijk van alles wat interieur gegaan. Ik houd ontzettend van Marktplaatsgelukjes, vintage, boho, eclectic. Je begrijpt het al, ik kan gewoon niet kiezen en daarom is het de “Naat”style geworden. Met daarbij de naamswijziging binnen_bij_naat. Dat ben ik!

HOE GA IK JULLIE MEENEMEN IN MIJN INTERIEURAVONTUUR?

Gewoon doen Naat, ook al vind je dit hartstikke spannend en zeker omdat je toch soort van dyslectische achtergrond hebt… Dus lieve volgers en lezers, ik doe mijn best en er zal soms een foutje inzitten, maar ik ga er helemaal voor. 

Ik neem jullie maandelijks mee op mijn interieur avontuur. De veranderingen, de verbouwingen die manlief uitvoert en natuurlijk de nieuwe plannen die je bij een oud huis altijd hebt. Graag lees ik in de reacties hieronder waar jullie tegenaan lopen! Ik help jullie graag op weg! En ik hoor graag waar ik het in mijn volgende blog over moet hebben. Ja, en voor de rest leer je me nog wel kennen. Op mijn instagram account ben ik een behoorlijke klessebes en bespreek ik werkelijk alles. Van overgang tot de vele grijze haren die ik probeer te verstoppen.

Ik ben ook best wel  zo gek als een deur, dus ik hoop dat jullie dat in mijn schrijfstijl kunnen waarderen.  Ik heb in ieder geval genoeg te vertellen en kan niet wachten om jullie mee te nemen in mijn interieurwereld! Leuke lezers, bedankt voor het lezen en tot volgende maand! Dikke kus van mij!

9 Reacties

 1. Hetty Lookers

  Succes Naat, gaat je lukken.
  Net als op insta:blijf jezelf

  Reageren
  • Monique Spierenburg

   Wat een ontzettend leuk eerste blog Nathalie!
   Ik kijk uit naar meer van jouw mooie foto’s en verbouwing en klus verhalen!

   Reageren
 2. Linda

  Succes Naat! Geen suggesties waar je het over “moet” hebben want ik volg je al een tijdje dus weet inmiddels genoeg You can do it!

  Reageren
 3. Sylvia

  Leuk stukje Naat! Op naar de volgende blog..je kunt het! X

  Reageren
 4. Lies

  Gooooodd for you girrrrlfriend!!

  Reageren
 5. Karin Kitzen

  Naatje… toppie!

  Reageren
 6. Esther Philips

  Hé Naatje, mag ik dat zeggen? Ja dat mag én ik deed het al!! Leuke blog is het geworden. Ik volg je graag…. Heerlijk dat jij al je interieur energie in je werk kwijt kunt!! Dikke kuzzz Essie X

  Reageren
 7. Lotte

  Ik heb het met plezier gelezen!! Zin om al je ideeën en veranderingen weer te lezen en te zien. Enorm benieuwd wat 2021 gaat brengen. The sky is the limit 😉

  Reageren
 8. Erna Derksen

  Hoi Naatje, super leuke blog je schrijft met humor en daar hou ik van….volg je nog niet zo lang maar nu wel dussss….ben benieuwd wat je volgende blog gaat worden….suc6 …..wordt vast ook weer een leuk verhaal

  Reageren

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Je E-mailadres will not be published. Required fields are marked *

VOOR JOU GESELECTEERD

Top 5 prentenboeken van Incrediblybookworm

Top 5 prentenboeken van Incrediblybookworm

Juist nu we met elkaar thuis zijn is voorlezen zo belangrijk! Een moment van geborgenheid samen met je kind, maar welk prentenboek kies je dan? Het was niet makkelijk, maar ik heb deze maand vijf nieuwe prentenboeken uitgezocht, die allemaal bijzonder zijn en die...

Zo maak je je sfeerflessen van binnen schoon

Zo maak je je sfeerflessen van binnen schoon

Heb jij ze ook in huis, de sfeerflessen van Maison d’Abri? Een ogenschijnlijk eenvoudige fles maar een kanjer om mee te decoreren: sfeerfles Bas, Haut of Max is altijd voorzien van een kaarshouder bovenop de fles. [ba_info_box _builder_version="4.5.1"...

Maak van jouw kamer een droomkamer!

Maak van jouw kamer een droomkamer!

Behang. Er is een tijd geweest dat behang not done was. Iets uit een tuttig verleden. Maar behang is helemaal terug en hotter dan ooit. En dat is niet zo vreemd; de kwaliteit is sterk verbeterd, de dessins en mogelijkheden zijn eindeloos en voorlijmen op een...

Blaas met ons 1 kaarsje uit!

Blaas met ons 1 kaarsje uit!

In april bestaat Maison d'Abri 1 jaar en dat vieren we de hele maand april samen met jou met te gekke acties! Wij maakten voor jou dit leuke 'Maison' met 1 kaarsje dat je ontvangt bij besteding vanaf €30 in de webshop. Plaats een foto op social media van jouw...

Appelroosjes met mascarpone crème en vers fruit

Appelroosjes met mascarpone crème en vers fruit

Kijk ze shinen deze appelroosjes met mascarpone crème en vers fruit. Een makkelijk en mooi dessert met groots effect! Hiermee ga je je gasten echt verrassen aan tafel. Want het oog wil ook wat. Snijd een rood appeltje in dunne plakjes en kook ze 5 minuten in heet...

Winkelmandje
Er zijn geen producten in je winkelmandje!
Verder winkelen
0