SHOP NU DE NIEUWE COLLECTIE: VOORJAAR 2021

MAISON D’ABRI

SHOP NU DE NIEUWE COLLECTIE: VOORJAAR 2021

Zoveel volgers, nooit verwacht!
Nathalie Euser
Hoi, mijn naam is Nathalie, maar ook wel Naat of Naatje 🙂 Ik woon met mijn lieve man en dochter van 15 in Barendrecht. Grote interieurgek. Ons huis is “van alles wat” Doen waar je je gelukkig bij voelt. We hebben een huis uit 1900 en zijn dus altijd bezig met klussen :-), tenminste mijn man haha. Werk ook in een meubelzaak als stylist. Mijn hoofd staat altijd aan op het gebied van interieur.

Hallootjes, wat spannend dit: mijn eerste blog op Maison d’Abri! Kan ik dit wel? Durf ik dit? Gewoon beginnen Naat, niks aan de hand…

Ik ben dus Nathalie, mensen noemen mij ook wel vaak Naat of Naatje, zelfs op instagram noemt iedereen mij “Naat.” Ik heb een superleuk gezin, lieve man met wie ik al 27 jaar samen ben (Robert) en een echte puberdochter van 15. (Guusje) Wij delen dit huis met onze hond “Jelle” en onze twee katten “Pip” en “Puk.”  Ik word deze maand alweer 44! Waar blijft de tijd?! Echt hoor, gister was ik nog 25 😉

Ik werk in een te leuke meubelzaak in Ridderkerk, daar ben ik de stylist maar ook de verkoopmedewerker en manager. Mmmm, eigeljjk pak ik eigelijk wel alles aan omdat ik het gewoon heerlijk vind om bezig te zijn.

Ik ben altijd wel met styling bezig geweest, maar drie jaar geleden zijn wij verhuisd naar een oud huis uit 1900. Begin 1900 was dit een kruidenier, rond 1950 was dit dé kapper van het dorp en ongeveer 20 jaar geleden is dit ook nog een decoratiewinkel geweest.

KAN IK DIT WEL? DAT BLOGGEN?

3 jaar geleden dus verhuisd naar dit plaatje hierboven.Via een vriendin kwam ik terecht op instagram. “Begin een account Naat”, en zo begon “Cheznathalie.”

“Cheznathalie” was mijn eerste naam en mijn inrichting was vooral gericht op het sobere interieur. Toendertijd plaatste ik één foto in de week of zelfs één in de twee weken. Dit jaar tijdens de Corona is daar verandering in gekomen. Van 1300 volgers zit ik nu bijna op 6000 lieve volgers. Ook heeft mijn interieur in die tijd best een metamorfose gekregen. Van sober ben ik naar een ja, eigelijk van alles wat interieur gegaan. Ik houd ontzettend van Marktplaatsgelukjes, vintage, boho, eclectic. Je begrijpt het al, ik kan gewoon niet kiezen en daarom is het de “Naat”style geworden. Met daarbij de naamswijziging binnen_bij_naat. Dat ben ik!

HOE GA IK JULLIE MEENEMEN IN MIJN INTERIEURAVONTUUR?

Gewoon doen Naat, ook al vind je dit hartstikke spannend en zeker omdat je toch soort van dyslectische achtergrond hebt… Dus lieve volgers en lezers, ik doe mijn best en er zal soms een foutje inzitten, maar ik ga er helemaal voor. 

Ik neem jullie maandelijks mee op mijn interieur avontuur. De veranderingen, de verbouwingen die manlief uitvoert en natuurlijk de nieuwe plannen die je bij een oud huis altijd hebt. Graag lees ik in de reacties hieronder waar jullie tegenaan lopen! Ik help jullie graag op weg! En ik hoor graag waar ik het in mijn volgende blog over moet hebben. Ja, en voor de rest leer je me nog wel kennen. Op mijn instagram account ben ik een behoorlijke klessebes en bespreek ik werkelijk alles. Van overgang tot de vele grijze haren die ik probeer te verstoppen.

Ik ben ook best wel  zo gek als een deur, dus ik hoop dat jullie dat in mijn schrijfstijl kunnen waarderen.  Ik heb in ieder geval genoeg te vertellen en kan niet wachten om jullie mee te nemen in mijn interieurwereld! Leuke lezers, bedankt voor het lezen en tot volgende maand! Dikke kus van mij!

9 Reacties

 1. ABTWar

  Succes Naat, gaat je lukken.
  Net als op insta:blijf jezelf

  Reageren
  • Monique Spierenburg

   Wat een ontzettend leuk eerste blog Nathalie!
   Ik kijk uit naar meer van jouw mooie foto’s en verbouwing en klus verhalen!

   Reageren
 2. ABTWar

  Succes Naat! Geen suggesties waar je het over “moet” hebben want ik volg je al een tijdje dus weet inmiddels genoeg You can do it!

  Reageren
 3. ABTWar

  Leuk stukje Naat! Op naar de volgende blog..je kunt het! X

  Reageren
 4. ABTWar

  Gooooodd for you girrrrlfriend!!

  Reageren
 5. ABTWar

  Naatje… toppie!

  Reageren
 6. ABTWar

  Hé Naatje, mag ik dat zeggen? Ja dat mag én ik deed het al!! Leuke blog is het geworden. Ik volg je graag…. Heerlijk dat jij al je interieur energie in je werk kwijt kunt!! Dikke kuzzz Essie X

  Reageren
 7. ABTWar

  Ik heb het met plezier gelezen!! Zin om al je ideeën en veranderingen weer te lezen en te zien. Enorm benieuwd wat 2021 gaat brengen. The sky is the limit 😉

  Reageren
 8. ABTWar

  Hoi Naatje, super leuke blog je schrijft met humor en daar hou ik van….volg je nog niet zo lang maar nu wel dussss….ben benieuwd wat je volgende blog gaat worden….suc6 …..wordt vast ook weer een leuk verhaal

  Reageren

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Je E-mailadres will not be published. Required fields are marked *

VOOR JOU GESELECTEERD

Even voorstellen…. @nomadhome_kim

Even voorstellen…. @nomadhome_kim

Jeetje mijn eerste blog, wie had dat ooit gedacht... (ik niet)  Mijn naam is Kim en ben 36 jaar. Ik woon samen met Nick en mijn 4 kinderen; Luna (10), Miley (8), Jack (3) en Bobby van bijna 3 maanden. We zijn een samengesteld gezin in het gezelligste hofje van...

Koken met een portugese local

Koken met een portugese local

Als we op reis zijn, vinden we het leuk om een nieuwe bestemming op meerdere manieren te ontdekken. Bijvoorbeeld door sightseeing of het ervaren van de lokale gebruiken en gewoonten in het openbaar vervoer. Maar ook het maken van contact met locals en het proeven en...

Utopia Avenue: Meeslepende sixties-roman

Utopia Avenue: Meeslepende sixties-roman

Het kan je bijna niet zijn ontgaan dat David Mitchell, een tijdje terug een nieuw boek heeft uitgebracht. Het heet Utopia Avenue. Een metanovel, met een hoop (feestged)ruis ★★★★☆ Utopia Avenue, naar de straatnaam, gaat over de band die in 1967 is opgericht. Het jaar...

Winterse Paddestoelenrisotto

Winterse Paddestoelenrisotto

voor de bouillon: 1. Snijd alle groenten in grove stukken en zet op in een grote pan met het water, kruiden en de 2 bouillonblokjes 2. Breng een keer aan de kook en laat 30 minuten op laag vuur door borrelen. 3. Zeef na 30min de groenten eruit en bewaar het water in...

AND THE WINNER IS….

AND THE WINNER IS….

AND THE WINNER IS... Uit alle deelnemers aan onze Facebookactie hebben we onze winnerpicker een winnaar laten kiezen. En dat is geworden: ANA PAULA CAMPOS Zij deed mee voor haar vriendin MABEL VAN LINGEN. Van harte gefeliciteerd! Jullie winnen beiden een Maison d'Abri...

Meer plezier? Maak een FUNboard!

Meer plezier? Maak een FUNboard!

Een knisperend kersvers nieuw jaar is aangebroken. Waar december vaak in het teken staat van verstilling en reflectie, is januari de maand van de goede voornemens. Misschien heb jij er ook wel een paar bedacht. Schemert er ergens een wens om meer te ontspannen en...

Winkelwagen
Er zijn geen producten in je winkelmandje!
Verder winkelen
0