BEKIJK NU DE NIEUWSTE COLLECTIE IN DE WEBSHOP

Bloggersdashboard

BEKIJK NU DE NIEUWSTE COLLECTIE IN DE WEBSHOP

Zelf aan de slag: leuke & eenvoudige DIY’s
Lifestyle | Naomi Hoekman | Wonen
Naomi (Ons huisje op 52)
Naomi [25] woont samen met haar vriend en katjes Marly & Evi in een nieuwbouwhuis in Dronten. Ze is gek op interieur, content, creatie en inspireert jullie graag maandelijks met haar blogs. Haar interieurpassie deelt ze ook op haar instagram (@onshuisjeop52). Veel leesplezier!
Verfpotten, kwasten, rollers, afplaktape, hout. Ons schuurtje ligt er vol mee. Ik ben een echte verf fan geworden. Naast dat ik het een lekker ontspannend klusje vind, kan ik ook zo blij worden van de leuke resultaten. Wat een klein aanpassing al niet kan doen. De afgelopen tijd heb ik verschillende DIY’s gedaan. Ik zet er een aantal op een rijtje. Kijk je mee?

MAT? JA ZEKER!

Shinen? Nee… Doe mij maar een mooie matte uitstraling. De glimmende stopcontacten sprongen er dan ook net iets te veel uit op de matte muren. Hoe ik dit heb opgelost? Stopcontacten eraf en spuiten maar. De meeste stopcontacten gaf ik een witte, matte kleur. De stopcontacten in het toilet en de badkamer kregen een matzwarte kleur.

EEN ANDERE LOOK MET ZWART

Ben jij ook zo’n liefhebber van zwart in huis? En dan het liefst matzwart? Je kunt enorm veel accessoires in huis voorzien van een stoere look. Of oude spullen een tweede leven geven. Met een zwarte spuitbus of verf. Zo ging ik de afgelopen tijd aan de slag met onze zeeppompjes, meubelgepen, vazen en trapleuningen.

FRUITKISTJES NAAST JE BED

En nee niet gevuld met fruit, maar gewoon als nachtkastje. Een keer wat anders! Je geeft de fruitkistjes eenvoudig met een kwast de kleur die past bij jouw slaapkamer.

NETJES OPGEBORGEN

Een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd, zeggen ze toch altijd? Daar kan ik mij wel in vinden. Herken jij dat ook? Met dit nieuwe schoenenkastje zijn de schoenen voortaan netjes opgeborgen. En… struikel je er niet meer over, ook wel fijn! 😉 Ik maakte dit kastje met handige opbergbakken. Met montagelijm aan de muur gemonteerd. Een steigerhouten plankje erop en groene, leren greepjes. En klaar is het ruimtebesparende schoenenkastje!
Ben jij de afgelopen tijd ook aan de slag geweest met toffe DIY’s waar je trots op bent? Laat het weten in de reacties. Ik ben benieuwd!

0 Reacties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

VOOR JOU GESELECTEERD

Winkelwagen
Er zijn geen producten in je winkelmandje!
Verder winkelen