BEKIJK NU DE NIEUWE NAJAARSPRODUCTEN IN DE WEBSHOP

BEKIJK NU DE NIEUWE NAJAARSPRODUCTEN IN DE WEBSHOP

Wie is Linda (Incrediblybookworm)?
Boeken | Lifestyle | Linda de Jong
Linda de Jong
Het schrijven zit haar in het bloed en ze is bijna altijd met een dubbele kop koffie achter de computer te vinden. Schrijft ze niet, dan leest ze of is ze in de natuur te vinden. Over boeken raakt ze nooit uitgepraat en daarom zijn haar blogs over boeken – en soms een vleugje reizen en yoga – iedere twee weken in Maison d’Abri te lezen!

Ik zal me even kort voorstellen zodat jullie een idee hebben wie er achter dit boekenblog zit. Ik ben Linda, getrouwd en moeder van drie zoons. Daarnaast hebben we als tegenwicht van al dat mannelijke gedoe in huis, twee siamezen (waarbij, toch stiekem een kater naar binnen is geslopen) en vijf vrouwelijke ouessantschaapjes.

Het plan is om deze zomer de buitenboel uit te breiden, met kippetjes, maar first things first: Eerst moet er een gedegen kippenhok komen, want dat is hard nodig hier, zo dicht bij de duinen. De eerdere kippetjes vielen ten prooi aan Reinaert de vos en dat willen we nooit meer.

Om in termen van de vrolijke beestenboel te blijven, ik ben al mijn hele leven een boekenworm. Op Instagram leef ik me dagelijks uit, maar de berichten zijn wat beperkt. Toen me werd gevraagd, of ik zin had om mijn passie voor boeken te delen op Maison d’Abri, was de keuze snel gemaakt. Ik was al een tijdje op zoek naar een fijn podium, om mijn verhalen op te stallen. Een win-winsituatie dus.

Dus nu zit ik na zoveel jaar redactiewerk, voor een mamablog, zowaar weer achter de computer te schrijven. Nu voor een nieuwe doelgroep en daar ben ik blij om. Niet dat ik nu ineens moeder-af ben, integendeel, maar ik voel me jong genoeg om over alles te kunnen schrijven en om mijn (boeken)liefde met ‘de wereld’ te kunnen delen.

Buiten boek- en reisblogs, schrijf ik soms recensies voor andere websites en lees ik af en toe wat manuscripten. Ik ben dol op papieren boeken, en dan vooral op hardcovers. Dat voorkomt overigens niet dat ook mijn e-reader vol staat met boeken die ik nog wil lezen. De valkuil van een recensent is het moment dat je zoveel boeken binnenkrijgt dat je niet meer toekomt aan je eigen boeken, of dat je er niet meer van geniet. Maar ik heb in de jaren een mooi evenwicht gevonden. Ieder boek wordt nog steeds met liefde ontvangen en krijgt de aandacht die het verdient.

Als echte boekenworm ben ik een allesvreter.

 

Mijn favoriet zijn goede romans, youngadult en fantasy, maar ook een leuk jeugd, -of kinderboek gaat erin als zoete koek. Blijf dus vooral langskomen. Het zal niet moeilijk zijn, want je zult altijd wel iets van je gading vinden op mijn blog! Hopelijk haal je hier veel leuke leestips en inspiratie vandaan!

Ondertussen een kijkje nemen op mijn instagram of een leuk idee voor een nieuwe blog? Stuur me dan vooral een berichtje op @incrediblybookworm

 

6 Reacties

 1. ABTWar

  Gefeliciteerd met deze nieuwe uitdaging! Leuk!

  Reageren
  • Linda de Jong

   Ah, Marian, wat leuk om je ook hier te vinden! Dankjewel x

   Reageren
 2. ABTWar

  Heel leuk om je blogs ook hier te gaan volgen Linda! Heel veel succes en plezier!

  Reageren
  • Linda de Jong

   He Friedje, thanks. Leuk dat je komt lezen. Ben al aan het broeden op een vervolg

   Reageren
 3. ABTWar

  Hallo Linda, zoals je ziet heb ik je gevonden op maison d’abri.
  Leuk om je te volgen en wens je veel succes.
  Lieve groet,
  Ans Blok

  Reageren
  • Linda de Jong

   Haha, Ans. Wat leuk & lief. Volgende zit al weer in de blogmolen

   Reageren

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

VOOR JOU GESELECTEERD

Winkelwagen
Er zijn geen producten in je winkelmandje!
Totaal
0,00
Verder winkelen