SHOP NU ONZE NIEUWE COLLECTIE: ‘LE SABLE’

SHOP NU ONZE NIEUWE COLLECTIE: ‘LE SABLE’

WAAROM BEKIJKEN MENSEN STEEDS FOTO’S VAN MIJN INTERIEUR?!
Nathalie (42nd Street)
Meet Nathalie: interioraddict! Ruwe bolster, blanke pit en Rotterdamse in hart en nieren. Moeder van twee jongens en werkzaam in het gevangeniswezen. Voorliefde voor industrieel met een touch of BOHO. Laat je inspireren in haar maandelijkse blogs waarin ze je niet alleen meeneemt door haar paradijs maar ook - recht voor z'n raap maar ook met humor - een ongezouten mening kan geven over andere interieurstijlen. Ben je benieuwd welke woonaccessoires haar handige man zelf maakt? Keep watching...

Oooooohhhhh, wat vind ik dit SPANNEND! Mijn eerste blog voor Maison d’abri! Wat tof!

Natuurlijk gaan jullie eerst kennis maken met wie ik ben, wat ik doe en waar ik mij voor de lol mee bezig houd. Uiteraard zal ik mijn uiterste best doen om het niet als een sollicitatiebrief over te laten komen om alleen mijn beste kanten te belichten…

 

Allright, off we go!

Ik ben Nathalie AKA Naat, Naatje, Natje (die vind ik nog het ergst, maar wordt het meest gebruikt in mijn familie), GraNaat (samenvoeging van mijn voor èn achternaam) en Natalia. Ik ben thirty-something, voor het gemak ben ik niet meer doorgegaan met tellen na het passeren van de 30. Wellicht zal ik deze inwendige strijd nog ’s overwinnen als ik over een paar jaar de 40 ben gepasseerd.

Ik ben sinds 2007  samen met mijn man Erwin, mijn liefde, mijn held, mijn alles… En we hebben twee heerlijke kerels van 8 en 6 jaar oud. Wij noemen hen Donovan en Denver, op z’n Engels uitgesproken. Deze jongens kunnen overigens niet mèèr verschillen van elkaar dan zij. Zegt de één wit, dan zegt de ander zwart, wil de één macaroni, dan wil de ander spaghetti, kiest de één voor patat, dan kiest de ander voor pizza… You get my point.

Ik werk sinds jaar en dag in het gevangeniswezen (sinds 2002), waar ik als piepjong kuiken, maar vól passie binnen ben gekomen. Normaal houd ik mij bezig met pittige zaken, van kruimeldief tot levenslanggestrafte, maar ik zal het voor jullie een stuk luchtiger houden!

Ik ben geboren en getogen in Schiedam en ik heb een echte Rottuhdamse mentaliteit; recht door zee, nergens doekjes omheen winden, zoete broodjes bakken we niet… Oké oké, ik ben mij ervan bewust dat dit allemaal metaforen zijn, maar het is maar dat jullie weten dat ik straight to the point ben.

Bam, ik knal er gewoon nog eentje in ;-P

Ik hou van humor, goede diepgaande gesprekken (aan de oppervlakte blijven doe je met een boot, niet in een gesprek) en ik hou van interieur!  Laat dat nou even toevallig zijn; daarom komen jullie mijn blog bezoeken!

Enige tijd geleden ben ik met veel weerstand aan instagram begonnen. Op aanraden van anderen. Hm… Ik begreep helemaal niets van heel het medium, want tja, we hadden Facebook, Google en Pinterest toch al voor het bekijken van interieurplaatjes..?! Waarom tig keer een foto van hetzelfde interieur bekijken? Nouuuu, ik kan je zeggen dat ik inmiddels verslaafd ben en mij afvraag waarom mensen steeds foto’s van mijn interieur bekijken…

Waarschijnlijk doe ik wel ìets goed op instagram, gezien de leuke reacties die ik vaak van mijn volgers krijg. Het belangrijkste is wellicht dat ik er zelf veel lol aan beleef. En dan met name de reacties die zelfs mijn hersenspinsels te boven gaan.

Ik ben gek op het maken van interieurfoto’s, het liefst van pronkstukken die mijn man heeft gecreëerd. Daarnaast kan ik soms helemaal los gaan op de teksten die ik onder mijn foto’s plaats. Hardcore, rauw, vanuit het diepste van mijn binnenste, nooit verzonnen en niets wat ver van mij af staat. Gewoon puur. Dat is wat ik belangrijk vind en waar ik jullie in mee wil nemen. Dat mijn man vaak een gewillig slachtoffer is in mijn captions (dat bepaal ik nu ter plekke even voor hem)… Wel, dat maakt het er soms wel hilarischer op voor mezelf. Want ja, als je al fulltime thuis werkt vanaf maart 2020 en er momenteel niet zoveel gebeurt in je leven, dan draait het nog maar om een paar hoofdpersonen  die je aan een schandpaal kan nagelen.

 

Nee hoor, geen zorgen, zo wreed ben ik ook weer niet… Denk ik… Misschien af en toe…

 

De komende tijd ga ik je meenemen in mijn liefde voor een industrieel interieur  zoals mijn benedenverdieping is ingericht, een flinke bohovibe in mijn slaapkamer en àlle andere invloeden die je terug ziet in mijn stulpje. So hang in there, keer volgende keer weer lekker terug zodat we gaan babbelen over waar je daadwerkelijk voor kwam! INTERIEUR! Take care!

8 Reacties

 1. Nicole

  Heel erg leuk om te lezen GraNaat!

  Reageren
  • Nathalie

   Hahaha, heel erg bedankt Nicole!

   Reageren
 2. Yvette

  Tof geschreven Nath! En leuk om ook over jezelf te lezen

  Reageren
  • Nathalie

   Dank je wel Yvette!! Heb ik inderdaad nog niet zo vaak gedaan

   Reageren
 3. Irma

  Heel erg leuk geschreven. Ik kan dat altijd zo bewonderen in mensen, zo een stuk schrijven en het nog leuk doen ook. Ben heel benieuwd naar het volgende stuk

  Reageren
 4. Renate

  Hey Naat (zo noemen ze mij ook of verkleind naatje)

  Wat heerlijk om te lezen, zo grappig en leest heerlijk weg.
  Xx

  Reageren
 5. Moniq

  Heel leuk Natjuuuhhhh Keep up the good works. Gluur graag bij je binnen.
  X voor jou

  Reageren
 6. Jacky van @Huisnummer_33

  Wat ontzettend lekker leesbaar! Leuk gedaan!

  Reageren

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Je E-mailadres will not be published. Required fields are marked *

VOOR JOU GESELECTEERD

Top 5 prentenboeken van Incrediblybookworm

Top 5 prentenboeken van Incrediblybookworm

Juist nu we met elkaar thuis zijn is voorlezen zo belangrijk! Een moment van geborgenheid samen met je kind, maar welk prentenboek kies je dan? Het was niet makkelijk, maar ik heb deze maand vijf nieuwe prentenboeken uitgezocht, die allemaal bijzonder zijn en die...

Zo maak je je sfeerflessen van binnen schoon

Zo maak je je sfeerflessen van binnen schoon

Heb jij ze ook in huis, de sfeerflessen van Maison d’Abri? Een ogenschijnlijk eenvoudige fles maar een kanjer om mee te decoreren: sfeerfles Bas, Haut of Max is altijd voorzien van een kaarshouder bovenop de fles. [ba_info_box _builder_version="4.5.1"...

Maak van jouw kamer een droomkamer!

Maak van jouw kamer een droomkamer!

Behang. Er is een tijd geweest dat behang not done was. Iets uit een tuttig verleden. Maar behang is helemaal terug en hotter dan ooit. En dat is niet zo vreemd; de kwaliteit is sterk verbeterd, de dessins en mogelijkheden zijn eindeloos en voorlijmen op een...

Blaas met ons 1 kaarsje uit!

Blaas met ons 1 kaarsje uit!

In april bestaat Maison d'Abri 1 jaar en dat vieren we de hele maand april samen met jou met te gekke acties! Wij maakten voor jou dit leuke 'Maison' met 1 kaarsje dat je ontvangt bij besteding vanaf €30 in de webshop. Plaats een foto op social media van jouw...

Appelroosjes met mascarpone crème en vers fruit

Appelroosjes met mascarpone crème en vers fruit

Kijk ze shinen deze appelroosjes met mascarpone crème en vers fruit. Een makkelijk en mooi dessert met groots effect! Hiermee ga je je gasten echt verrassen aan tafel. Want het oog wil ook wat. Snijd een rood appeltje in dunne plakjes en kook ze 5 minuten in heet...

Winkelmandje
Er zijn geen producten in je winkelmandje!
Verder winkelen
0