SHOP NU ONZE NIEUWE COLLECTIE: ‘LE SABLE’

SHOP NU ONZE NIEUWE COLLECTIE: ‘LE SABLE’

Veranderdrang; hoe ga je daarmee om?
Kirsten van Ravenswaaij
Kirsten [27] werkt in de jeugdzorg. Naast borrelen met vrienden, lekker eten, festivals bezoeken en mooie reizen maken houdt ze enorm van interieurstyling. Ze wordt regelmatig gevraagd om mee te gaan interieurshoppen. Haar huurappartement is een plaatje! Ook over het nieuwbouwhuis van haar ouders mag ze haar visie geven wat interieur en kleur betreft. Dan kan het niet anders dan dat ze jou in haar blogs ook enorm weet te inspireren…!

Oh lieve mensen, ik heb weer last van veranderdrang in mijn interieur. Herkennen jullie dit ook? Eén keer in de zoveel tijd heb ik hier last van. Of naja last van… het is maar hoe je het bekijkt, want het kan natuurlijk ook weer leuk zijn. In deze blog geef ik jullie een kijkje in hoe bij mij deze verandering tot stand komt en wat ik daarmee doe.

Periodes

Wanneer ik een geldboom of mega veel money op mijn bankrekening zou hebben, zou ik vast iedere week of zelfs iedere dag last hebben van die veranderdrang. Helaas is dat niet zo, dus de veranderdrang komt ongeveer per seizoen opzetten. Bij mij is het niet eens dat ik mijn decoratie aanpas bij het seizoen, want de interieurstijlen blijven altijd wel hetzelfde. Alhoewel ik straks weer helemaal los ga met de kerstinkopen, maar ook mijn kerst decoratie blijft in de stijl van hoe mijn interieur nu is.

 

Hoe ziet mijn veranderdrang eruit

Mijn veranderdrang schiet echt van hot naar her. De stijl moet hetzelfde blijven, maar een nieuwe kleur op de muur of een mooie nieuwe bank daar zou ik geen nee tegen zeggen. Nu denk je misschien; waarom doe je het niet gewoon? Dat snap ik helemaal, maar ik hoop binnenkort een huis te kunnen kopen waardoor ik liever mijn geld opspaar om het uiteindelijk in een koophuis te kunnen steken. Daarnaast heb ik nu ook een huurhuis, waarbij je dus ook niet teveel mag en kan aanpassen.

 

Wat doe ik wel…

Omdat de drang zo groot is, pas ik natuurlijk wel het één en ander aan in mijn huis. Ik doe dus wel iets om mijn drang te stillen. Met kleine aanpassingen kan je namelijk ook weer een andere sfeer of hoekje creëren. Nieuwe salontafels, een nieuwe lamp, gangkast, vaasjes, wanddecoratie en droogtakken zijn de afgelopen tijd allemaal gekocht en veranderd. Ik durf wel te stellen dat ik bijna iedere week wel iets nieuws koop voor in huis. OEPS!

 

Hihi vertel mij nu alsjeblieft niet dat jullie jezelf hier niet in herkennen?

 

Toch probeer ik hierin wel grenzen te stellen voor mijzelf. Zo zijn de uitgaven aan interieur spullen dus niet al te duur en soms mag ik van mijzelf pas de volgende maand weer iets wat prijziger is kopen. Wat doe ik dan met de andere spullen? Die verschuif ik naar een andere plek, sla ik op voor later, breng ik naar de kringloop, geef ik weg of neem het zelfs mee naar mijn werk om de boel daar wat gezelliger te maken voor de meiden en mijn collega’s.

De komende tijd

Misschien is mijn veranderdrang nu ook wel extra versterkt, omdat ik meer thuis ben dan normaal. Dan wil je toch iedere keer geluksmomentjes wanneer je je huis binnenstapt of met een kopje thee op de bank zit? Gelukkig komt de kerstperiode steeds dichterbij, dus daar kan ik mij de komende tijd op gaan focussen. In mijn volgende blog wil ik ingaan op de kerstperiode in combinatie met interieur.

Voor nu dus toch maar heel veel geduld hebben en met kleinigheidjes toch die veranderdrang stillen. Wie weet kan ik over een tijdje helemaal losgaan met een nieuw interieur!

 

Herkennen jullie jezelf hierin en wat zouden jullie graag willen veranderen in jullie huis?

 

Tot de volgende blog!

 

0 Reacties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Je E-mailadres will not be published. Required fields are marked *

VOOR JOU GESELECTEERD

Top 5 prentenboeken van Incrediblybookworm

Top 5 prentenboeken van Incrediblybookworm

Juist nu we met elkaar thuis zijn is voorlezen zo belangrijk! Een moment van geborgenheid samen met je kind, maar welk prentenboek kies je dan? Het was niet makkelijk, maar ik heb deze maand vijf nieuwe prentenboeken uitgezocht, die allemaal bijzonder zijn en die...

Zo maak je je sfeerflessen van binnen schoon

Zo maak je je sfeerflessen van binnen schoon

Heb jij ze ook in huis, de sfeerflessen van Maison d’Abri? Een ogenschijnlijk eenvoudige fles maar een kanjer om mee te decoreren: sfeerfles Bas, Haut of Max is altijd voorzien van een kaarshouder bovenop de fles. [ba_info_box _builder_version="4.5.1"...

Maak van jouw kamer een droomkamer!

Maak van jouw kamer een droomkamer!

Behang. Er is een tijd geweest dat behang not done was. Iets uit een tuttig verleden. Maar behang is helemaal terug en hotter dan ooit. En dat is niet zo vreemd; de kwaliteit is sterk verbeterd, de dessins en mogelijkheden zijn eindeloos en voorlijmen op een...

Blaas met ons 1 kaarsje uit!

Blaas met ons 1 kaarsje uit!

In april bestaat Maison d'Abri 1 jaar en dat vieren we de hele maand april samen met jou met te gekke acties! Wij maakten voor jou dit leuke 'Maison' met 1 kaarsje dat je ontvangt bij besteding vanaf €30 in de webshop. Plaats een foto op social media van jouw...

Appelroosjes met mascarpone crème en vers fruit

Appelroosjes met mascarpone crème en vers fruit

Kijk ze shinen deze appelroosjes met mascarpone crème en vers fruit. Een makkelijk en mooi dessert met groots effect! Hiermee ga je je gasten echt verrassen aan tafel. Want het oog wil ook wat. Snijd een rood appeltje in dunne plakjes en kook ze 5 minuten in heet...

Winkelmandje
Er zijn geen producten in je winkelmandje!
Verder winkelen
0