SHOP NU ONZE NIEUWE COLLECTIE: ‘LE SABLE’

SHOP NU ONZE NIEUWE COLLECTIE: ‘LE SABLE’

Hoe vier jij Kerst 2020?
Kirsten van Ravenswaaij
Kirsten [27] werkt in de jeugdzorg. Naast borrelen met vrienden, lekker eten, festivals bezoeken en mooie reizen maken houdt ze enorm van interieurstyling. Ze wordt regelmatig gevraagd om mee te gaan interieurshoppen. Haar huurappartement is een plaatje! Ook over het nieuwbouwhuis van haar ouders mag ze haar visie geven wat interieur en kleur betreft. Dan kan het niet anders dan dat ze jou in haar blogs ook enorm weet te inspireren…!

Terwijl ik deze blog schrijf is het midden november, maar de kerstsfeer is al bij veel mensen terug te zien. Wat een gek jaar is dit en ook met kerst zullen we nog wel last hebben van Corona. Inmiddels schijnen de maatregelen weer iets versoepeld te gaan worden, maar nogsteeds zal iedereen veel thuis zitten. Hoe gaan jullie dit jaar kerst vieren?

Vroege Kerst

Dit jaar is het voor mij al vroeg kerst. Normaal gesproken ga ik ieder jaar vlak voor Sinterklaas op vakantie en heb ik voor mijzelf de regel om pas na 5 december de kerstsfeer in huis te halen. Dit jaar is het helemaal anders en heb ik rond half november al een beetje kerstsfeer in huis gehaald. Ik vind de kerstperiode zó gezellig en nu ik veel meer thuis ben, dacht ik laat ik het alvast een beetje gezellig in huis maken.

 

Wist je dat uit onderzoek is gebleken dat mensen die vroeg hun kerstversiering hebben heel gelukkig zijn? Goed excuus dus om dit jaar vroeg te beginnen!

 

Trends

Inmiddels ben ik al bij meerdere winkels en grote tuincentra geweest om de kerstsfeer te proeven, maar ook om inspiratie op te doen. Dit jaar zijn de trends; dierenprint all over, hotel chique met veel goud en zwart, Cozy relaxed met voornamelijk nude tinten, maar ook een sprookjesachtige stijl met een combinatie van groen en zacht roze. Super tof om te zien en ik ben benieuwd voor welke stijl jullie zouden gaan?

DIY

Dit jaar zie je ook meer dan ooit allerlei leuke DIY’s terug. Vooral op de socials is het zeker de moeite waard om opzoek te gaan naar leuke en simpele DIY’s. Denk bijvoorbeeld aan zelf dinerkaarsen draaien, stolpen met kersttakken en lampjes, zelf kerststerren van kralen maken of een kerstkrans maken met droogbloemen in een kerstachtige sfeer. Zelf ga ik dit jaar ook aan de slag met wat DIY’s en die zal ik delen via mijn Instagram pagina.

 

Hebben jullie de kerstspecial van Maison d’Abri al gelezen? Hierin staan ook super leuke DIY’s, heerlijke recepten, kersttrends met onder andere tips van mij en daarnaast hebben zij hun webshop met leuke kerstdecoratie.

Mijn kerstsfeer 2020

De kerstsfeer die ik altijd in huis haal, pas ik aan bij mijn interieur. Het moet natuurlijk wel één geheel blijven hé? Nee hoor, je moet lekker doen wat je zelf wilt. Echter vind ik het altijd fijn om mijn kerstdecoratie te blenden met mijn interieur. Wanneer jullie mij volgen op Instagram, weten jullie dat ik houd van een industriële look, maar wel gecombineerd met een bohemian touch. Bij mijn kerstdecoratie en kerstboom is dit ook terug te zien. Veel nude tinten van materialen zoals hout bijvoorbeeld. Uiteraard mag zwart niet ontbreken, dus de kerstballen houd ik dit jaar in het zwart.

 

Blenden jullie ook de kerstdecoratie met je interieur? Ik ben heel erg benieuwd welke stijl kerstdecoratie jullie hebben. Laten jullie dit weten in de reacties?

Merry X-mas!

Ondanks dat jullie waarschijnlijk kerst dit jaar op een andere manier zullen vieren, wil ik jullie alsnog een hele fijne kerst wensen en alvast een gelukkig nieuwjaar! Haal de gezelligheid vooral in huis en zo maken we er toch nog een feestje van met leuke kerstdecoratie en elkaar. Op naar hopelijk een beter jaar in 2021!

Liefs,
Kirsten

SHOP DE LAATSTE KERSTITEMS!

0 Reacties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Je E-mailadres will not be published. Required fields are marked *

VOOR JOU GESELECTEERD

Top 5 prentenboeken van Incrediblybookworm

Top 5 prentenboeken van Incrediblybookworm

Juist nu we met elkaar thuis zijn is voorlezen zo belangrijk! Een moment van geborgenheid samen met je kind, maar welk prentenboek kies je dan? Het was niet makkelijk, maar ik heb deze maand vijf nieuwe prentenboeken uitgezocht, die allemaal bijzonder zijn en die...

Zo maak je je sfeerflessen van binnen schoon

Zo maak je je sfeerflessen van binnen schoon

Heb jij ze ook in huis, de sfeerflessen van Maison d’Abri? Een ogenschijnlijk eenvoudige fles maar een kanjer om mee te decoreren: sfeerfles Bas, Haut of Max is altijd voorzien van een kaarshouder bovenop de fles. [ba_info_box _builder_version="4.5.1"...

Maak van jouw kamer een droomkamer!

Maak van jouw kamer een droomkamer!

Behang. Er is een tijd geweest dat behang not done was. Iets uit een tuttig verleden. Maar behang is helemaal terug en hotter dan ooit. En dat is niet zo vreemd; de kwaliteit is sterk verbeterd, de dessins en mogelijkheden zijn eindeloos en voorlijmen op een...

Blaas met ons 1 kaarsje uit!

Blaas met ons 1 kaarsje uit!

In april bestaat Maison d'Abri 1 jaar en dat vieren we de hele maand april samen met jou met te gekke acties! Wij maakten voor jou dit leuke 'Maison' met 1 kaarsje dat je ontvangt bij besteding vanaf €30 in de webshop. Plaats een foto op social media van jouw...

Appelroosjes met mascarpone crème en vers fruit

Appelroosjes met mascarpone crème en vers fruit

Kijk ze shinen deze appelroosjes met mascarpone crème en vers fruit. Een makkelijk en mooi dessert met groots effect! Hiermee ga je je gasten echt verrassen aan tafel. Want het oog wil ook wat. Snijd een rood appeltje in dunne plakjes en kook ze 5 minuten in heet...

Winkelmandje
Er zijn geen producten in je winkelmandje!
Verder winkelen
0