SHOP NU DE NIEUWE COLLECTIE: VOORJAAR 2021

SHOP NU DE NIEUWE COLLECTIE: VOORJAAR 2021

Hoe vier jij Kerst 2020?
Kirsten van Ravenswaaij
Kirsten [27] werkt in de jeugdzorg. Naast borrelen met vrienden, lekker eten, festivals bezoeken en mooie reizen maken houdt ze enorm van interieurstyling. Ze wordt regelmatig gevraagd om mee te gaan interieurshoppen. Haar huurappartement is een plaatje! Ook over het nieuwbouwhuis van haar ouders mag ze haar visie geven wat interieur en kleur betreft. Dan kan het niet anders dan dat ze jou in haar blogs ook enorm weet te inspireren…!

Terwijl ik deze blog schrijf is het midden november, maar de kerstsfeer is al bij veel mensen terug te zien. Wat een gek jaar is dit en ook met kerst zullen we nog wel last hebben van Corona. Inmiddels schijnen de maatregelen weer iets versoepeld te gaan worden, maar nogsteeds zal iedereen veel thuis zitten. Hoe gaan jullie dit jaar kerst vieren?

Vroege Kerst

Dit jaar is het voor mij al vroeg kerst. Normaal gesproken ga ik ieder jaar vlak voor Sinterklaas op vakantie en heb ik voor mijzelf de regel om pas na 5 december de kerstsfeer in huis te halen. Dit jaar is het helemaal anders en heb ik rond half november al een beetje kerstsfeer in huis gehaald. Ik vind de kerstperiode zó gezellig en nu ik veel meer thuis ben, dacht ik laat ik het alvast een beetje gezellig in huis maken.

 

Wist je dat uit onderzoek is gebleken dat mensen die vroeg hun kerstversiering hebben heel gelukkig zijn? Goed excuus dus om dit jaar vroeg te beginnen!

 

Trends

Inmiddels ben ik al bij meerdere winkels en grote tuincentra geweest om de kerstsfeer te proeven, maar ook om inspiratie op te doen. Dit jaar zijn de trends; dierenprint all over, hotel chique met veel goud en zwart, Cozy relaxed met voornamelijk nude tinten, maar ook een sprookjesachtige stijl met een combinatie van groen en zacht roze. Super tof om te zien en ik ben benieuwd voor welke stijl jullie zouden gaan?

DIY

Dit jaar zie je ook meer dan ooit allerlei leuke DIY’s terug. Vooral op de socials is het zeker de moeite waard om opzoek te gaan naar leuke en simpele DIY’s. Denk bijvoorbeeld aan zelf dinerkaarsen draaien, stolpen met kersttakken en lampjes, zelf kerststerren van kralen maken of een kerstkrans maken met droogbloemen in een kerstachtige sfeer. Zelf ga ik dit jaar ook aan de slag met wat DIY’s en die zal ik delen via mijn Instagram pagina.

 

Hebben jullie de kerstspecial van Maison d’Abri al gelezen? Hierin staan ook super leuke DIY’s, heerlijke recepten, kersttrends met onder andere tips van mij en daarnaast hebben zij hun webshop met leuke kerstdecoratie.

Mijn kerstsfeer 2020

De kerstsfeer die ik altijd in huis haal, pas ik aan bij mijn interieur. Het moet natuurlijk wel één geheel blijven hé? Nee hoor, je moet lekker doen wat je zelf wilt. Echter vind ik het altijd fijn om mijn kerstdecoratie te blenden met mijn interieur. Wanneer jullie mij volgen op Instagram, weten jullie dat ik houd van een industriële look, maar wel gecombineerd met een bohemian touch. Bij mijn kerstdecoratie en kerstboom is dit ook terug te zien. Veel nude tinten van materialen zoals hout bijvoorbeeld. Uiteraard mag zwart niet ontbreken, dus de kerstballen houd ik dit jaar in het zwart.

 

Blenden jullie ook de kerstdecoratie met je interieur? Ik ben heel erg benieuwd welke stijl kerstdecoratie jullie hebben. Laten jullie dit weten in de reacties?

Merry X-mas!

Ondanks dat jullie waarschijnlijk kerst dit jaar op een andere manier zullen vieren, wil ik jullie alsnog een hele fijne kerst wensen en alvast een gelukkig nieuwjaar! Haal de gezelligheid vooral in huis en zo maken we er toch nog een feestje van met leuke kerstdecoratie en elkaar. Op naar hopelijk een beter jaar in 2021!

Liefs,
Kirsten

SHOP DE LAATSTE KERSTITEMS!

0 Reacties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Je E-mailadres will not be published. Required fields are marked *

VOOR JOU GESELECTEERD

Utopia Avenue: Meeslepende sixties-roman

Utopia Avenue: Meeslepende sixties-roman

Het kan je bijna niet zijn ontgaan dat David Mitchell, een tijdje terug een nieuw boek heeft uitgebracht. Het heet Utopia Avenue. Een metanovel, met een hoop (feestged)ruis ★★★★☆ Utopia Avenue, naar de straatnaam, gaat over de band die in 1967 is opgericht. Het jaar...

Winterse Paddestoelenrisotto

Winterse Paddestoelenrisotto

voor de bouillon: 1. Snijd alle groenten in grove stukken en zet op in een grote pan met het water, kruiden en de 2 bouillonblokjes 2. Breng een keer aan de kook en laat 30 minuten op laag vuur door borrelen. 3. Zeef na 30min de groenten eruit en bewaar het water in...

AND THE WINNER IS….

AND THE WINNER IS….

AND THE WINNER IS... Uit alle deelnemers aan onze Facebookactie hebben we onze winnerpicker een winnaar laten kiezen. En dat is geworden: ANA PAULA CAMPOS Zij deed mee voor haar vriendin MABEL VAN LINGEN. Van harte gefeliciteerd! Jullie winnen beiden een Maison d'Abri...

Meer plezier? Maak een FUNboard!

Meer plezier? Maak een FUNboard!

Een knisperend kersvers nieuw jaar is aangebroken. Waar december vaak in het teken staat van verstilling en reflectie, is januari de maand van de goede voornemens. Misschien heb jij er ook wel een paar bedacht. Schemert er ergens een wens om meer te ontspannen en...

Zoveel volgers, nooit verwacht!

Zoveel volgers, nooit verwacht!

Hallootjes, wat spannend dit: mijn eerste blog op Maison d'Abri! Kan ik dit wel? Durf ik dit? Gewoon beginnen Naat, niks aan de hand... Ik ben dus Nathalie, mensen noemen mij ook wel vaak Naat of Naatje, zelfs op instagram noemt iedereen mij “Naat.” Ik heb een...

Wonen in een oude graanmaalderij

Wonen in een oude graanmaalderij

Het was op 19 mei 2020 dat ik ’s ochtends weer eens veel te vroeg wakker werd en mijn standaard rondje nieuws, social media en Funda deed op mijn telefoon. We waren niet keihard op zoek naar een nieuw huis; we woonden immers al ruim 13 jaar in een heerlijke buurt waar...

Winkelwagen
Er zijn geen producten in je winkelmandje!
Verder winkelen
0