BEKIJK NU DE NIEUWE NAJAARSPRODUCTEN IN DE WEBSHOP

BEKIJK NU DE NIEUWE NAJAARSPRODUCTEN IN DE WEBSHOP

Gek op (mat)zwart, hout & groen
Naomi Hoekman | Wonen
Naomi (Ons huisje op 52)
Naomi [25] woont samen met haar vriend en katjes Marly & Evi in een nieuwbouwhuis in Dronten. Ze is gek op interieur, content, creatie en inspireert jullie graag maandelijks met haar blogs. Haar interieurpassie deelt ze ook op haar instagram (@onshuisjeop52). Veel leesplezier!

Daar stonden we dan. Middenin de coronatijd met de sleutel van onze eerste eigen woning in de hand. Dat gevoel kan ik mij nog zo goed herinneren. Stil stonden we allebei even om ons heen te kijken. Na 18 maanden wachten was het huis dan nu toch echt ein-de-lijk van ons! De tijd van klussen kon beginnen.

Inmiddels vijf maanden verder kunnen we zeggen dat het huis echt al ons thuis is. Iedere dag hebben we nog weer kleine genietmomentjes bij het besef dat dit van ons is. En dat deel ik graag door je een kijkje in ons huis te geven!

Even kennismaken?

Laat ik je eerst eens even een idee geven van het persoon achter deze blog. Ik ben Naomi, 25 jaar oud en woon samen met mijn vriend en twee lieve katten in een nieuwbouwwoning sinds april 2020. Mijn job is Content Manager en ik ben dan ook gek op het creëren van content.

“Het lijkt mij zo leuk om een Instagram te beginnen. En dan een goede camera aan te schaffen om echt mooie foto’s mee te maken van ons interieur. En stiekem ben ik ook wel benieuwd hoe het nou allemaal precies werkt op Instagram.”, zei ik een paar maanden geleden tegen mijn vriend.

Waarop hij antwoordde: dan ga je dat toch doen schat, als ik maar niet elke dag perfect pictures van je hoef te maken of laat staan zelf op de foto moet zei hij lachend. En zo begon de start van: @onshuisjeop_52.

Zwart, hout & groen

Zwart en dan het liefst matzwart. Ja, dat is helemaal mijn ding! En dit kenmerkt dan ook wel deels de stijl in ons huis. Ik word blij van het stoere van zwart gecombineerd met het levendige van hout en een tintje groen. Regelmatig ben ik dan ook in de tuin te vinden met een spuitbus om een item weer om te toveren tot een stralend matzwart object. Zal ik hier binnenkort een keer een blog over schrijven? Ook ben ik als echte taalfanaat dol op teksten. Met regelmaat ontwerp ik kaartjes en posters voor in huis. En nee, ik hoor je denken. Teksten als ‘Home sweet home’ & ‘Home is where the love is’ vind je bij ons thuis niet. Écht niet. Daar ben ik stiekem een beetje allergisch voor (sorry voor alle home tekst lovers!). Wat je wel vindt, zijn veel lijstjes. To do lijstjes, een ‘wat eten we deze week lijstje’, niet vergeten lijstjes. Ik hou ervan! Ben jij ook team lijstje of meer team ik onthoud alles? Laat het mij weten in de reacties, ik ben heel benieuwd.

Tot snel!

In mijn blogs geef ik je graag een kijkje in ons huis en binnenkort ook in onze tuin. In mijn volgende blog neem ik jullie mee in ‘het nieuwbouwproces’. Want wat komt er allemaal op je af, hoe bereid je je hier het beste op voor & welke zaken kan je beter niet vergeten. Ik heb er zin in, tot snel!

0 Reacties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

VOOR JOU GESELECTEERD

Winkelwagen
Er zijn geen producten in je winkelmandje!
Totaal
0,00
Verder winkelen