SHOP NU DE NIEUWE COLLECTIE: VOORJAAR 2021

SHOP NU DE NIEUWE COLLECTIE: VOORJAAR 2021

Gek op (mat)zwart, hout & groen
Naomi (Ons huisje op 52)
Naomi [25] woont samen met haar vriend en katjes Marly & Evi in een nieuwbouwhuis in Dronten. Ze is gek op interieur, content, creatie en inspireert jullie graag maandelijks met haar blogs. Haar interieurpassie deelt ze ook op haar instagram (@onshuisjeop52). Veel leesplezier!

Daar stonden we dan. Middenin de coronatijd met de sleutel van onze eerste eigen woning in de hand. Dat gevoel kan ik mij nog zo goed herinneren. Stil stonden we allebei even om ons heen te kijken. Na 18 maanden wachten was het huis dan nu toch echt ein-de-lijk van ons! De tijd van klussen kon beginnen.

Inmiddels vijf maanden verder kunnen we zeggen dat het huis echt al ons thuis is. Iedere dag hebben we nog weer kleine genietmomentjes bij het besef dat dit van ons is. En dat deel ik graag door je een kijkje in ons huis te geven!

Even kennismaken?

Laat ik je eerst eens even een idee geven van het persoon achter deze blog. Ik ben Naomi, 25 jaar oud en woon samen met mijn vriend en twee lieve katten in een nieuwbouwwoning sinds april 2020. Mijn job is Content Manager en ik ben dan ook gek op het creëren van content.

“Het lijkt mij zo leuk om een Instagram te beginnen. En dan een goede camera aan te schaffen om echt mooie foto’s mee te maken van ons interieur. En stiekem ben ik ook wel benieuwd hoe het nou allemaal precies werkt op Instagram.”, zei ik een paar maanden geleden tegen mijn vriend.

Waarop hij antwoordde: dan ga je dat toch doen schat, als ik maar niet elke dag perfect pictures van je hoef te maken of laat staan zelf op de foto moet zei hij lachend. En zo begon de start van: @onshuisjeop_52.

Zwart, hout & groen

Zwart en dan het liefst matzwart. Ja, dat is helemaal mijn ding! En dit kenmerkt dan ook wel deels de stijl in ons huis. Ik word blij van het stoere van zwart gecombineerd met het levendige van hout en een tintje groen. Regelmatig ben ik dan ook in de tuin te vinden met een spuitbus om een item weer om te toveren tot een stralend matzwart object. Zal ik hier binnenkort een keer een blog over schrijven? Ook ben ik als echte taalfanaat dol op teksten. Met regelmaat ontwerp ik kaartjes en posters voor in huis. En nee, ik hoor je denken. Teksten als ‘Home sweet home’ & ‘Home is where the love is’ vind je bij ons thuis niet. Écht niet. Daar ben ik stiekem een beetje allergisch voor (sorry voor alle home tekst lovers!). Wat je wel vindt, zijn veel lijstjes. To do lijstjes, een ‘wat eten we deze week lijstje’, niet vergeten lijstjes. Ik hou ervan! Ben jij ook team lijstje of meer team ik onthoud alles? Laat het mij weten in de reacties, ik ben heel benieuwd.

Tot snel!

In mijn blogs geef ik je graag een kijkje in ons huis en binnenkort ook in onze tuin. In mijn volgende blog neem ik jullie mee in ‘het nieuwbouwproces’. Want wat komt er allemaal op je af, hoe bereid je je hier het beste op voor & welke zaken kan je beter niet vergeten. Ik heb er zin in, tot snel!

0 Reacties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Je E-mailadres will not be published. Required fields are marked *

VOOR JOU GESELECTEERD

Meer plezier? Maak een FUNboard!

Meer plezier? Maak een FUNboard!

Een knisperend kersvers nieuw jaar is aangebroken. Waar december vaak in het teken staat van verstilling en reflectie, is januari de maand van de goede voornemens. Misschien heb jij er ook wel een paar bedacht. Schemert er ergens een wens om meer te ontspannen en...

Zoveel volgers, nooit verwacht!

Zoveel volgers, nooit verwacht!

Hallootjes, wat spannend dit: mijn eerste blog op Maison d'Abri! Kan ik dit wel? Durf ik dit? Gewoon beginnen Naat, niks aan de hand... Ik ben dus Nathalie, mensen noemen mij ook wel vaak Naat of Naatje, zelfs op instagram noemt iedereen mij “Naat.” Ik heb een...

Wonen in een oude graanmaalderij

Wonen in een oude graanmaalderij

Het was op 19 mei 2020 dat ik ’s ochtends weer eens veel te vroeg wakker werd en mijn standaard rondje nieuws, social media en Funda deed op mijn telefoon. We waren niet keihard op zoek naar een nieuw huis; we woonden immers al ruim 13 jaar in een heerlijke buurt waar...

Heerlijke geuren vullen je huis…

Heerlijke geuren vullen je huis…

In de webshop van Maison d'Abri vind je enkele heerlijke geuren waarmee je je huis een eigen sfeer kunt geven. We krijgen wel eens de vraag hoe je een roomspray of een geurzakje het beste kunt gebruiken. Enkele tips!BRIDGEWATER GEURZAKJES De geurzakjes uit het...

2020 Be Gone, 2021 Be Better

2020 Be Gone, 2021 Be Better

Zo, 2020 zit erop en wat een gek jaar is het geweest. Laat ons hopen dat we volgende kerst al kunnen terugkijken op hoe raar alles is geweest en terwijl onze glazen heffen met vrienden en familie. Gelukkig zijn er zekerheden in het leven, en die zekerheden hebben een...

After Christmas dip?!

After Christmas dip?!

Het jaar 2021 is inmiddels in gegaan en hoe?! Allereerst wil ik jullie een gelukkig nieuwjaar wensen en daarbij natuurlijk ook de beste wensen! Hopelijk kan ik vanaf nu ook zeggen dat we inmiddels weer uit de lockdown zijn of bijna kunnen.  Hoe zijn voor jullie de...

Winkelwagen
Er zijn geen producten in je winkelmandje!
Verder winkelen
0