SHOP NU ONZE NIEUWE COLLECTIE: ‘LE SABLE’

SHOP NU ONZE NIEUWE COLLECTIE: ‘LE SABLE’

Gek op (mat)zwart, hout & groen
Naomi (Ons huisje op 52)
Naomi [25] woont samen met haar vriend en katjes Marly & Evi in een nieuwbouwhuis in Dronten. Ze is gek op interieur, content, creatie en inspireert jullie graag maandelijks met haar blogs. Haar interieurpassie deelt ze ook op haar instagram (@onshuisjeop52). Veel leesplezier!

Daar stonden we dan. Middenin de coronatijd met de sleutel van onze eerste eigen woning in de hand. Dat gevoel kan ik mij nog zo goed herinneren. Stil stonden we allebei even om ons heen te kijken. Na 18 maanden wachten was het huis dan nu toch echt ein-de-lijk van ons! De tijd van klussen kon beginnen.

Inmiddels vijf maanden verder kunnen we zeggen dat het huis echt al ons thuis is. Iedere dag hebben we nog weer kleine genietmomentjes bij het besef dat dit van ons is. En dat deel ik graag door je een kijkje in ons huis te geven!

Even kennismaken?

Laat ik je eerst eens even een idee geven van het persoon achter deze blog. Ik ben Naomi, 25 jaar oud en woon samen met mijn vriend en twee lieve katten in een nieuwbouwwoning sinds april 2020. Mijn job is Content Manager en ik ben dan ook gek op het creëren van content.

“Het lijkt mij zo leuk om een Instagram te beginnen. En dan een goede camera aan te schaffen om echt mooie foto’s mee te maken van ons interieur. En stiekem ben ik ook wel benieuwd hoe het nou allemaal precies werkt op Instagram.”, zei ik een paar maanden geleden tegen mijn vriend.

Waarop hij antwoordde: dan ga je dat toch doen schat, als ik maar niet elke dag perfect pictures van je hoef te maken of laat staan zelf op de foto moet zei hij lachend. En zo begon de start van: @onshuisjeop_52.

Zwart, hout & groen

Zwart en dan het liefst matzwart. Ja, dat is helemaal mijn ding! En dit kenmerkt dan ook wel deels de stijl in ons huis. Ik word blij van het stoere van zwart gecombineerd met het levendige van hout en een tintje groen. Regelmatig ben ik dan ook in de tuin te vinden met een spuitbus om een item weer om te toveren tot een stralend matzwart object. Zal ik hier binnenkort een keer een blog over schrijven? Ook ben ik als echte taalfanaat dol op teksten. Met regelmaat ontwerp ik kaartjes en posters voor in huis. En nee, ik hoor je denken. Teksten als ‘Home sweet home’ & ‘Home is where the love is’ vind je bij ons thuis niet. Écht niet. Daar ben ik stiekem een beetje allergisch voor (sorry voor alle home tekst lovers!). Wat je wel vindt, zijn veel lijstjes. To do lijstjes, een ‘wat eten we deze week lijstje’, niet vergeten lijstjes. Ik hou ervan! Ben jij ook team lijstje of meer team ik onthoud alles? Laat het mij weten in de reacties, ik ben heel benieuwd.

Tot snel!

In mijn blogs geef ik je graag een kijkje in ons huis en binnenkort ook in onze tuin. In mijn volgende blog neem ik jullie mee in ‘het nieuwbouwproces’. Want wat komt er allemaal op je af, hoe bereid je je hier het beste op voor & welke zaken kan je beter niet vergeten. Ik heb er zin in, tot snel!

0 Reacties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Je E-mailadres will not be published. Required fields are marked *

VOOR JOU GESELECTEERD

Top 5 prentenboeken van Incrediblybookworm

Top 5 prentenboeken van Incrediblybookworm

Juist nu we met elkaar thuis zijn is voorlezen zo belangrijk! Een moment van geborgenheid samen met je kind, maar welk prentenboek kies je dan? Het was niet makkelijk, maar ik heb deze maand vijf nieuwe prentenboeken uitgezocht, die allemaal bijzonder zijn en die...

Zo maak je je sfeerflessen van binnen schoon

Zo maak je je sfeerflessen van binnen schoon

Heb jij ze ook in huis, de sfeerflessen van Maison d’Abri? Een ogenschijnlijk eenvoudige fles maar een kanjer om mee te decoreren: sfeerfles Bas, Haut of Max is altijd voorzien van een kaarshouder bovenop de fles. [ba_info_box _builder_version="4.5.1"...

Maak van jouw kamer een droomkamer!

Maak van jouw kamer een droomkamer!

Behang. Er is een tijd geweest dat behang not done was. Iets uit een tuttig verleden. Maar behang is helemaal terug en hotter dan ooit. En dat is niet zo vreemd; de kwaliteit is sterk verbeterd, de dessins en mogelijkheden zijn eindeloos en voorlijmen op een...

Blaas met ons 1 kaarsje uit!

Blaas met ons 1 kaarsje uit!

In april bestaat Maison d'Abri 1 jaar en dat vieren we de hele maand april samen met jou met te gekke acties! Wij maakten voor jou dit leuke 'Maison' met 1 kaarsje dat je ontvangt bij besteding vanaf €30 in de webshop. Plaats een foto op social media van jouw...

Appelroosjes met mascarpone crème en vers fruit

Appelroosjes met mascarpone crème en vers fruit

Kijk ze shinen deze appelroosjes met mascarpone crème en vers fruit. Een makkelijk en mooi dessert met groots effect! Hiermee ga je je gasten echt verrassen aan tafel. Want het oog wil ook wat. Snijd een rood appeltje in dunne plakjes en kook ze 5 minuten in heet...

Winkelmandje
Er zijn geen producten in je winkelmandje!
Verder winkelen
0