SHOP NU DE NIEUWE COLLECTIE: VOORJAAR 2021

MAISON D’ABRI

SHOP NU DE NIEUWE COLLECTIE: VOORJAAR 2021

Even voorstellen…. @nomadhome_kim
Kim (Nomadhome_kim)
Kim woont samen met Nick en vier kinderen (Luna, Miley, Jack en Bobby) in een rijtjeshuis in een heel gezellig hofje. Als klein meisje tekende ik altijd al huizen en keek ik naar verschillende woonprogramma’s op tv. Ook speelde ik het spelletje The Sims op de computer uren achter elkaar om alleen maar huizen te bouwen en in te richten. Een tijdje geleden startte ik mijn instagramaccount @nomadhomebykim) waar ik mijn volgers inspireer door foto's van mijn interieur te delen.

Jeetje mijn eerste blog, wie had dat ooit gedacht… (ik niet) 

Mijn naam is Kim en ben 36 jaar. Ik woon samen met Nick en mijn 4 kinderen; Luna (10), Miley (8), Jack (3) en Bobby van bijna 3 maanden. We zijn een samengesteld gezin in het gezelligste hofje van Nederland!

Op dit moment ben ik nog met zwangerschapsverlof, maar de planning is dat ik eind januari weer aan het werk mag/kan ivm Corona. Ik werk als Marketing & Event manager, in de horeca, bij een super leuk (gelegen aan het water) restaurant in Aalsmeer. Ik houd mij dagelijks vooral bezig met het plannen en organiseren van partijen, meetings & bruiloften (nu zelf nog trouwen…)

Vroeger, als klein meisje tekende ik altijd al huizen en keek ik het liefst naar woonprogramma’s (Eigen Huis & Tuin!). Daarnaast speelde ik maar al te graag het computerspelletje The Sims, zo kon ik urenlang huizen bouwen & inrichten. Vooral toen ik een code had ontdekt voor een oneindige bankrekening, op dit moment zijn alleen mijn wasmanden oneindig..

Vaak met de gedachte gespeeld om een opleiding als binnenhuisarchitect / interieurstylist te gaan volgen, alleen de stap nooit gemaakt.. Ik heb dus nooit leren tekenen, wat volgens mij wel echt nodig is.. Stiekem af en toe wel echt spijt dat ik deze keuze nooit heb gemaakt.

“Your home should tell the story of who you are, and be a collection of what you love!” 

Ik zou mijn stijl omschrijven als warm, natuurlijk, Bohemian, Midden-Oosters & Marokkaans. Nick & ik hebben afgelopen jaren gereisd naar het Midden-Oosten & Marokko, ik denk dat ik toen verliefd ben geworden op deze stijl maar ook op de gastvrijheid uit deze regio’s. Deze liefde & passie zie je terug in ons huis.  Zelf ben ik grote fan van filigrain lampen, kelim kussens & pom pom dekens!

In mijn vrije tijd (45 sec per dag), houd ik mij graag bezig met styling & interieur. Het liefst speur ik dan het hele internet af, opzoek naar de mooiste woonaccessoires! Ook kijk ik graag via instagram bij andere mensen binnen.

7 maanden geleden ben ik op aandringen van Nick zelf een Instagram interieur account gestart, @Nomadhome_Kim. Hier deel ik dagelijks een foto van ons huis, ik merk dat ik hier zoveel positieve energie uithaal en zulke leuke reacties ontvang. Ongelofelijk bijzonder om via Instagram zoveel andere interieur-addicts te e-meeten (digitaal ontmoeten).

Ik hoop dat jullie mijn blogs met plezier gaan lezen en mijn foto’s/ Instagram posts jullie even in een mooi ver oord kunnen wanen.

6 Reacties

 1. ABTWar

  Leuk!

  Reageren
 2. Monique Spierenburg

  Wat een leuke kennismaking met jou Kim!
  Je woont zo sfeervol, ik houd van die warme oosterse sfeer die jij ik jullie huis hebt weten te creëren. Ik kijk uit naar jouw volgende blog.

  Reageren
 3. ABTWar

  Superleuk Kim! Prachtig huis heb je, en je bent zo’n leuk mens. Ik zou zeggen, het is nooit te laat om interieur stylist te worden toch

  Reageren
 4. ABTWar

  Wat een ontzettend leuke blog Kim

  Reageren
 5. ABTWar

  Heel leuk om te lezen Kim! Ik ben vanaf het begin al groot fan van je interieur. Leuk om steeds meer persoonlijkere dingen van je te lezen! Blijf zo doorgaan! Xx

  Reageren
 6. ABTWar

  Leuk Kim!! Ik volg je heel graag mooie warme stijl heb je en een leuke meid! Liefs Deesje❣️@deezzstyles

  Reageren

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Je E-mailadres will not be published. Required fields are marked *

VOOR JOU GESELECTEERD

Alles over mijn betonlook muur!

Alles over mijn betonlook muur!

Daar ben ik weer! Iedere week ben ik in strijd waar ik het weer eens over zal hebben. Stiekem wil ik het heel graag hebben over mijn slaapkamer waar ik zo gek op ben, maar die bewaar ik toch voor volgende keer... Ik had het in mijn vorige blog namelijk over de...

Wisselende bondgenootschappen in De gevallen koning

Wisselende bondgenootschappen in De gevallen koning

Geheim is een woord dat het aangeboren menselijke verlangen weergeeft om de waarheid te achterhalen en het onbekende te bezitten Waar te beginnen met het beschrijven van het verhaal tussen de prachtig, met zilverfolie versierde omslag van Holly Blacks nieuwe roman...

Het verbouwen van een oud huis

Het verbouwen van een oud huis

In mijn vorige blog vertelde ik over de aankoop van ons huis, een voormalig graanpakhuis. In september 2020 kregen wij de sleutel en konden wij eindelijk aan de slag! Maar… er was werk aan de winkel (véél werk), want gedateerd was het wel! Het balkenplafond in de...

Het boekenjaar inzetten met een knal!

Het boekenjaar inzetten met een knal!

Jammer genoeg zijn er ontzettend veel boeken waar de release is uitgesteld naar een latere datum due to covid. Dat is flink balen natuurlijk, gelukkig zijn er toch nog enkele releases dat absoluut meer dan de moete waard zijn.  Ik geef jullie graag de recensie mee van...

Chchchchanges: Mijn gallery wall veranderen!

Chchchchanges: Mijn gallery wall veranderen!

Chchchchchanges!!! Changes is een nummer van David Bowie dat gelijk in mijn hoofd zit, ik verander dagelijks! Een zware autist zou echt helemaal gek worden in ons huis; het staat hier geen dag hetzelfde. Het gezin is er al aan gewend en als mijn vriendin hier een paar...

Winkelmandje
Er zijn geen producten in je winkelmandje!
Verder winkelen
0