SHOP NU ONZE NIEUWE COLLECTIE: ‘LE SABLE’

SHOP NU ONZE NIEUWE COLLECTIE: ‘LE SABLE’

Even voorstellen…. @nomadhome_kim
Kim (Nomadhome_kim)
Kim woont samen met Nick en vier kinderen (Luna, Miley, Jack en Bobby) in een rijtjeshuis in een heel gezellig hofje. Als klein meisje tekende ik altijd al huizen en keek ik naar verschillende woonprogramma’s op tv. Ook speelde ik het spelletje The Sims op de computer uren achter elkaar om alleen maar huizen te bouwen en in te richten. Een tijdje geleden startte ik mijn instagramaccount @nomadhomebykim) waar ik mijn volgers inspireer door foto's van mijn interieur te delen.

Jeetje mijn eerste blog, wie had dat ooit gedacht… (ik niet) 

Mijn naam is Kim en ben 36 jaar. Ik woon samen met Nick en mijn 4 kinderen; Luna (10), Miley (8), Jack (3) en Bobby van bijna 3 maanden. We zijn een samengesteld gezin in het gezelligste hofje van Nederland!

Op dit moment ben ik nog met zwangerschapsverlof, maar de planning is dat ik eind januari weer aan het werk mag/kan ivm Corona. Ik werk als Marketing & Event manager, in de horeca, bij een super leuk (gelegen aan het water) restaurant in Aalsmeer. Ik houd mij dagelijks vooral bezig met het plannen en organiseren van partijen, meetings & bruiloften (nu zelf nog trouwen…)

Vroeger, als klein meisje tekende ik altijd al huizen en keek ik het liefst naar woonprogramma’s (Eigen Huis & Tuin!). Daarnaast speelde ik maar al te graag het computerspelletje The Sims, zo kon ik urenlang huizen bouwen & inrichten. Vooral toen ik een code had ontdekt voor een oneindige bankrekening, op dit moment zijn alleen mijn wasmanden oneindig..

Vaak met de gedachte gespeeld om een opleiding als binnenhuisarchitect / interieurstylist te gaan volgen, alleen de stap nooit gemaakt.. Ik heb dus nooit leren tekenen, wat volgens mij wel echt nodig is.. Stiekem af en toe wel echt spijt dat ik deze keuze nooit heb gemaakt.

“Your home should tell the story of who you are, and be a collection of what you love!” 

Ik zou mijn stijl omschrijven als warm, natuurlijk, Bohemian, Midden-Oosters & Marokkaans. Nick & ik hebben afgelopen jaren gereisd naar het Midden-Oosten & Marokko, ik denk dat ik toen verliefd ben geworden op deze stijl maar ook op de gastvrijheid uit deze regio’s. Deze liefde & passie zie je terug in ons huis.  Zelf ben ik grote fan van filigrain lampen, kelim kussens & pom pom dekens!

In mijn vrije tijd (45 sec per dag), houd ik mij graag bezig met styling & interieur. Het liefst speur ik dan het hele internet af, opzoek naar de mooiste woonaccessoires! Ook kijk ik graag via instagram bij andere mensen binnen.

7 maanden geleden ben ik op aandringen van Nick zelf een Instagram interieur account gestart, @Nomadhome_Kim. Hier deel ik dagelijks een foto van ons huis, ik merk dat ik hier zoveel positieve energie uithaal en zulke leuke reacties ontvang. Ongelofelijk bijzonder om via Instagram zoveel andere interieur-addicts te e-meeten (digitaal ontmoeten).

Ik hoop dat jullie mijn blogs met plezier gaan lezen en mijn foto’s/ Instagram posts jullie even in een mooi ver oord kunnen wanen.

6 Reacties

 1. Mieke

  Leuk!

  Reageren
 2. Monique Spierenburg

  Wat een leuke kennismaking met jou Kim!
  Je woont zo sfeervol, ik houd van die warme oosterse sfeer die jij ik jullie huis hebt weten te creëren. Ik kijk uit naar jouw volgende blog.

  Reageren
 3. Gepke Poortinga

  Superleuk Kim! Prachtig huis heb je, en je bent zo’n leuk mens. Ik zou zeggen, het is nooit te laat om interieur stylist te worden toch

  Reageren
 4. José vann der Meer

  Wat een ontzettend leuke blog Kim

  Reageren
 5. Nathalie (@ontworpen.voor.jou_interieur)

  Heel leuk om te lezen Kim! Ik ben vanaf het begin al groot fan van je interieur. Leuk om steeds meer persoonlijkere dingen van je te lezen! Blijf zo doorgaan! Xx

  Reageren
 6. Daisy Bemelmans

  Leuk Kim!! Ik volg je heel graag mooie warme stijl heb je en een leuke meid! Liefs Deesje❣️@deezzstyles

  Reageren

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Je E-mailadres will not be published. Required fields are marked *

VOOR JOU GESELECTEERD

Top 5 prentenboeken van Incrediblybookworm

Top 5 prentenboeken van Incrediblybookworm

Juist nu we met elkaar thuis zijn is voorlezen zo belangrijk! Een moment van geborgenheid samen met je kind, maar welk prentenboek kies je dan? Het was niet makkelijk, maar ik heb deze maand vijf nieuwe prentenboeken uitgezocht, die allemaal bijzonder zijn en die...

Zo maak je je sfeerflessen van binnen schoon

Zo maak je je sfeerflessen van binnen schoon

Heb jij ze ook in huis, de sfeerflessen van Maison d’Abri? Een ogenschijnlijk eenvoudige fles maar een kanjer om mee te decoreren: sfeerfles Bas, Haut of Max is altijd voorzien van een kaarshouder bovenop de fles. [ba_info_box _builder_version="4.5.1"...

Maak van jouw kamer een droomkamer!

Maak van jouw kamer een droomkamer!

Behang. Er is een tijd geweest dat behang not done was. Iets uit een tuttig verleden. Maar behang is helemaal terug en hotter dan ooit. En dat is niet zo vreemd; de kwaliteit is sterk verbeterd, de dessins en mogelijkheden zijn eindeloos en voorlijmen op een...

Blaas met ons 1 kaarsje uit!

Blaas met ons 1 kaarsje uit!

In april bestaat Maison d'Abri 1 jaar en dat vieren we de hele maand april samen met jou met te gekke acties! Wij maakten voor jou dit leuke 'Maison' met 1 kaarsje dat je ontvangt bij besteding vanaf €30 in de webshop. Plaats een foto op social media van jouw...

Appelroosjes met mascarpone crème en vers fruit

Appelroosjes met mascarpone crème en vers fruit

Kijk ze shinen deze appelroosjes met mascarpone crème en vers fruit. Een makkelijk en mooi dessert met groots effect! Hiermee ga je je gasten echt verrassen aan tafel. Want het oog wil ook wat. Snijd een rood appeltje in dunne plakjes en kook ze 5 minuten in heet...

Winkelmandje
Er zijn geen producten in je winkelmandje!
Verder winkelen
0