VRIJDAG TOT EN MET MAANDAG 15% KORTING MET CODE ‘BLACKFRIDAY’

Bloggersdashboard

VRIJDAG TOT EN MET MAANDAG 15% KORTING
MET CODE ‘BLACKFRIDAY’

Eat the rainbow salade
Erika Jager | Recepten
Erika (Spijs & Reis)
Mijn naam is Erika, 43 jaar en koken is me met de paplepel in gegoten door mijn oma en moeder. Ik vind het ontspannend en kan er al mijn creativiteit in kwijt. Mijn motto is dat iedereen kan koken! Dat laat ik graag zien in de recepten die ik met jullie zal gaan delen. In het dagelijkse leven ben ik ook nog re-integratiecoach, moeder en partner. Kortom een drukke, veelzijdige, creatieve, enthousiaste en kokende coach dus. Volgen jullie me ook op mijn Instagram: spijs_en_reis? Enjoy en happy day! ❤️

BEREIDINGSTIJD

+/- 20 minuten

INGREDIËNTEN

Sla naar keuze, proscuitto, trostomaatjes, courgette, pesto, avocado, bosui, pijnboompitten, parelcouscous, Libanees platbrood (jumbo supermarkt)

AANTAL PERSONEN

Naar eigen inzicht

Kijk eens hoe kleurrijk je een salade kan maken. Deze heerlijke gezonde bowl met sla, gegrilde groente, parelcouscous, prosciutto en Libanees platbrood is een feestje op je bord. Na een drukke dag tover je op deze manier een bordje boordevol gezond op tafel en je staat er geen uren voor in de keuken. Ideaal toch?

Schaaf slierten courgette en leg ze met wat trostomaten in een ovenschaal. Besprenkel met olijfolie en zout. Schuif de groente voor 15 minuten in de oven op 180 graden. 

Kook intussen de parelcouscous in 10 minuten gaar en laat het afkoelen. 

Snijd een avocado in plakken en de bosui in ringetjes.

Libanees brood is zelf te maken, maar ik vond een bakje met dit platbrood bij de Jumbo tussen de verse hapjes. Gemak dient de mens. Maak leuke spiesjes van het brood. 

Schik nu de sla op een bordje, leg daar de prosciutto op, avocado, gegrilde groente, spiezen brood, parelcouscous en top af met ringetjes bosui, verse pesto en pijnboompitten.

Eet smakelijk!

Liefs, Erika

0 Reacties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

ANDERE RECEPTEN

Winkelwagen
Er zijn geen producten in je winkelmandje!
Verder winkelen