SHOP NU DE NIEUWE COLLECTIE: VOORJAAR 2021

MAISON D’ABRI

SHOP NU DE NIEUWE COLLECTIE: VOORJAAR 2021

Chchchchanges: Mijn gallery wall veranderen!
Nathalie Euser
Hoi, mijn naam is Nathalie, maar ook wel Naat of Naatje 🙂 Ik woon met mijn lieve man en dochter van 15 in Barendrecht. Grote interieurgek. Ons huis is “van alles wat” Doen waar je je gelukkig bij voelt. We hebben een huis uit 1900 en zijn dus altijd bezig met klussen :-), tenminste mijn man haha. Werk ook in een meubelzaak als stylist. Mijn hoofd staat altijd aan op het gebied van interieur.

Chchchchchanges!!!

Changes is een nummer van David Bowie dat gelijk in mijn hoofd zit, ik verander dagelijks! Een zware autist zou echt helemaal gek worden in ons huis; het staat hier geen dag hetzelfde. Het gezin is er al aan gewend en als mijn vriendin hier een paar weken niet is geweest zegt ze: “Ik kijk ff rond Naat, even kijken wat je nu weer hebt veranderd.”

Deze maand ook weer zo’n verandering… ik heb onze gallery wall aangepakt! Ik houd van gekke posters, gekke kussens en gekke deco! Natuurlijk staan er ook zat normale spullen in ons huis, maar vaak is het wel met een knipoog 😉

Dit was onze gallery wall vóór de verandering. Ik houd erg van vrouwengezichten en natuurlijk mag Bowie ook niet ontbreken.

Dit is onze gallery wall ná de veranderingen. Qua kleur weer heel anders. Zelf vind ik de poster van de hond met pruik helemaal geweldig!

Als je nu zelf wilt beginnen aan een gallery wall let dan altijd op dat je met verschillende maten werkt! En neem ze vooral niet te klein! Er mogen er gerust een paar van 50×70 of 40×50 bijzitten als je een grote muur hebt.

NOG EEN TIP VAN FLIP 😉

Zorg te allen tijde dat je de gallery wall eerst uitlegt op de grond! Dat voorkomt een hoop irritatie en gaatjes in je muur hahaha

Wat ook helpt bij een gladde muur is dat je het formaat van je lijsten uitknipt met goedkope grijze vuilniszakken. Deze blijven prima plakken tegen de muur!

Jaaaa, zo leer je nog eens wat van Naat 🙂

Nou, lieve lezers! Dat was het weer voor deze maand.
Heb je nog vragen, dan je mag altijd een reactie achterlaten of me een DM sturen op mijn Instagramaccount @binnen_bij_naat
Dikke kus van mij!

5 Reacties

 1. ABTWar

  Wat een leuk stukje en natuurlijk is je gallerywall fantastisch
  Zie je op Insta

  Reageren
  • ABTWar

   Voormaat? Zal vast formaat zijn
   Grappig geschreven, hoor, maar ik stoor me enorm aan spelfouten in blogs. Ach… ik zeur! Gewoon iets beter nakijken voor men het bericht plaatst

   Reageren
   • ABTWar

    Hey Marije! Je hebt gelijk en je mag ons best op fouten wijzen. We hebben het inmiddels aangepast 🙂 | Redactie

    Reageren
   • Nathalie

    Waar zie je dat staan! Is denk ik per ongeluk gegaan 🙁

    Reageren

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Je E-mailadres will not be published. Required fields are marked *

VOOR JOU GESELECTEERD

Wisselende bondgenootschappen in De gevallen koning

Wisselende bondgenootschappen in De gevallen koning

Geheim is een woord dat het aangeboren menselijke verlangen weergeeft om de waarheid te achterhalen en het onbekende te bezitten Waar te beginnen met het beschrijven van het verhaal tussen de prachtig, met zilverfolie versierde omslag van Holly Blacks nieuwe roman...

Het verbouwen van een oud huis

Het verbouwen van een oud huis

In mijn vorige blog vertelde ik over de aankoop van ons huis, een voormalig graanpakhuis. In september 2020 kregen wij de sleutel en konden wij eindelijk aan de slag! Maar… er was werk aan de winkel (véél werk), want gedateerd was het wel! Het balkenplafond in de...

Het boekenjaar inzetten met een knal!

Het boekenjaar inzetten met een knal!

Jammer genoeg zijn er ontzettend veel boeken waar de release is uitgesteld naar een latere datum due to covid. Dat is flink balen natuurlijk, gelukkig zijn er toch nog enkele releases dat absoluut meer dan de moete waard zijn.  Ik geef jullie graag de recensie mee van...

De mooiste tijd van het jaar!

De mooiste tijd van het jaar!

Jaaaaaaa!! Het lammerseizoen is begonnen op natuurboerderij de Gouden Leeuw in Voorschoten! Een lekker drukke, maar o zo prachtige tijd van het jaar. Dus geen recept deze keer, maar wat leuke foto's, waar ikzelf in ieder geval heel blij van word 🙂 Naast lekker bakken...

Thaise biefstuksalade

Thaise biefstuksalade

Een nieuw jaar, een frisse start. Misschien heb je goede voornemens voor 2021 als het gaat om voeding. Minder eten, minder vet, minder zoet, minder koolhydraten. In mijn ogen is het beter om te minderen dan totaal schrappen. Liever een balansdag dan jezelf alles...

Doe het lekker zelf!

Doe het lekker zelf!

In januari heb ik jullie voor het eerst laten meekijken in ons huis en tuin. Wat vond ik het spannend, zo’n eerste blog schrijven. Nadat een paar Instagram bekenden mij waren voorgegaan, was mijn koud water vrees snel voorbij. Schrijven over mijn passie voor interieur...

Winkelwagen
Er zijn geen producten in je winkelmandje!
Verder winkelen
0