SHOP NU DE NIEUWE COLLECTIE: VOORJAAR 2021

SHOP NU DE NIEUWE COLLECTIE: VOORJAAR 2021

Liefde voor wit: ik ben Lisette!
Lisette (liefde voor wit)
Lisette [39] woont samen met haar vriend en haar dochter in een heerlijke twee-onder-een-kap woning. Ze heeft een grote passie voor interieur. Kleur zul je niet veel vinden in haar stijl want zoals ze zelf zegt:”wit is de rode draad in mijn leven.” Haar huis, haar kleding, bloemen en zelf haar auto…alles is wit. Thuis verzorgt ze gezellige high-tea’s en ze is regelmatig in kringloopwinkels te vinden op zoek naar mooie vondsten. Voor diverse webshops maakt ze productfoto’s waarvoor ze de styling verzorgt. Dit kan ze heerlijk vanuit haar huis doen. Een huis dat continu in ontwikkeling is; wat Lisette ziet, kan haar vriend maken…

DE PERSOON ACHTER @LIEFDEVOORWIT

Een heel leeg scherm voor me en dat mag ik gaan vullen met tekst en foto’s van mijn passie voor wit, wonen, interieur, kringlopen en high tea’s…
Ik zal me even kort voorstellen zodat jullie een idee hebben wie er achter deze blog en foto’s zit. Ik ben Lisette, ben 39 jaar en woon samen met mijn vriend en samen hebben we drie kinderen: 1 uit mijn buik en 2 uit mijn hart. We wonen aan de rand van het bos maar ik ben heel graag en vaak op het strand. Waar is het fout gegaan vraag je je dan af… keep dreaming: ooit ga ik bij de kust wonen! Ik ben echt verslaafd aan de zon. Zon doet leven!

Ik heb een grote voorliefde voor wit. Dit kenmerkt mij en mijn stijl. Ik word heel rustig en blij van wit gecombineerd met hout, zandkleuren en rotan. Wit is de basis van mijn interieurstijl, maar ook van kleding, bloemen, wijn, servies, kaarsen, kussens en 2 schattige witte tuindiertjes Pip en Eefje.  Het leukste vind ik om het huis in te richten met spulletjes van Marktplaats of de kringloop. Wat een mooie gelukjes zijn daar te vinden. Vorig jaar ben ik gestart met het verzorgen van hightea’s bij mij thuis. Compleet in @Zusss-stijl. Een van mijn favoriete merken!

Op instagram ben ik te volgen @Liefdevoorwit. Hier post ik met regelmaat een foto van ons interieur. Zowel van binnen als buiten. Ik post regelmatig foto’s die ik maak voor webshops, de artikelen uit de webshop zet ik bij mij thuis op de foto.

EVENTJES 3 JAAR TERUG IN DE TIJD

Op een zonnige zaterdagmiddag scrolde ik door de huizensite Funda en mijn oog viel op het heerlijke huis waar we nu wonen. De foto’s van de 28 meter lange tuin grenzend aan het water zorgden ervoor dat we smoorverliefd werden op dit plekje. Een heel lief bejaard echtpaar bewoonde het huis ( en zo zag alles er ook uit). Terwijl we met de makelaar door het huis liepen kwam het ene na het andere idee boven borrelen. En manlief moest even in m’n oor sissen dat ik niet zo enthousiast moest zijn; er moest immers nog onderhandeld gaan worden. Oeps…
Het hele huis is onder handen genomen, van boven tot beneden. Liters witte verf zijn verbruikt. En ja, er zijn nog steeds dromen die we willen gaan verwezenlijken. Ach, zo blijven we heerlijk creatief bezig!

In mijn blogs wil ik jullie graag een kijkje geven in ons huis en in onze tuin. Inspirerende tips van leuke winkeltjes, kringloopwinkels en webshops geven. Ook de hightea’s zullen onderdeel worden van een blogs. Ik heb er veel zin in, hopelijk jullie ook!

Geniet van de zomer!

1 Reactie

  1. ABTWar

    Leuk! Ben erg benieuwd naar je blogs.

    Reageren

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Je E-mailadres will not be published. Required fields are marked *

VOOR JOU GESELECTEERD

Utopia Avenue: Meeslepende sixties-roman

Utopia Avenue: Meeslepende sixties-roman

Het kan je bijna niet zijn ontgaan dat David Mitchell, een tijdje terug een nieuw boek heeft uitgebracht. Het heet Utopia Avenue. Een metanovel, met een hoop (feestged)ruis Utopia Avenue, naar de straatnaam, gaat over de band die in 1967 is opgericht. Het jaar van de...

Winterse Paddestoelenrisotto

Winterse Paddestoelenrisotto

voor de bouillon: 1. Snijd alle groenten in grove stukken en zet op in een grote pan met het water, kruiden en de 2 bouillonblokjes 2. Breng een keer aan de kook en laat 30 minuten op laag vuur door borrelen. 3. Zeef na 30min de groenten eruit en bewaar het water in...

AND THE WINNER IS….

AND THE WINNER IS….

AND THE WINNER IS... Uit alle deelnemers aan onze Facebookactie hebben we onze winnerpicker een winnaar laten kiezen. En dat is geworden: ANA PAULA CAMPOS Zij deed mee voor haar vriendin MABEL VAN LINGEN. Van harte gefeliciteerd! Jullie winnen beiden een Maison d'Abri...

Meer plezier? Maak een FUNboard!

Meer plezier? Maak een FUNboard!

Een knisperend kersvers nieuw jaar is aangebroken. Waar december vaak in het teken staat van verstilling en reflectie, is januari de maand van de goede voornemens. Misschien heb jij er ook wel een paar bedacht. Schemert er ergens een wens om meer te ontspannen en...

Zoveel volgers, nooit verwacht!

Zoveel volgers, nooit verwacht!

Hallootjes, wat spannend dit: mijn eerste blog op Maison d'Abri! Kan ik dit wel? Durf ik dit? Gewoon beginnen Naat, niks aan de hand... Ik ben dus Nathalie, mensen noemen mij ook wel vaak Naat of Naatje, zelfs op instagram noemt iedereen mij “Naat.” Ik heb een...

Wonen in een oude graanmaalderij

Wonen in een oude graanmaalderij

Het was op 19 mei 2020 dat ik ’s ochtends weer eens veel te vroeg wakker werd en mijn standaard rondje nieuws, social media en Funda deed op mijn telefoon. We waren niet keihard op zoek naar een nieuw huis; we woonden immers al ruim 13 jaar in een heerlijke buurt waar...

Winkelwagen
Er zijn geen producten in je winkelmandje!
Verder winkelen
0