SHOP NU ONZE NIEUWE COLLECTIE: ‘LE SABLE’

SHOP NU ONZE NIEUWE COLLECTIE: ‘LE SABLE’

Liefde voor wit: ik ben Lisette!
Lisette (liefde voor wit)
Lisette [39] woont samen met haar vriend en haar dochter in een heerlijke twee-onder-een-kap woning. Ze heeft een grote passie voor interieur. Kleur zul je niet veel vinden in haar stijl want zoals ze zelf zegt:”wit is de rode draad in mijn leven.” Haar huis, haar kleding, bloemen en zelf haar auto…alles is wit. Thuis verzorgt ze gezellige high-tea’s en ze is regelmatig in kringloopwinkels te vinden op zoek naar mooie vondsten. Voor diverse webshops maakt ze productfoto’s waarvoor ze de styling verzorgt. Dit kan ze heerlijk vanuit haar huis doen. Een huis dat continu in ontwikkeling is; wat Lisette ziet, kan haar vriend maken…

DE PERSOON ACHTER @LIEFDEVOORWIT

Een heel leeg scherm voor me en dat mag ik gaan vullen met tekst en foto’s van mijn passie voor wit, wonen, interieur, kringlopen en high tea’s…
Ik zal me even kort voorstellen zodat jullie een idee hebben wie er achter deze blog en foto’s zit. Ik ben Lisette, ben 39 jaar en woon samen met mijn vriend en samen hebben we drie kinderen: 1 uit mijn buik en 2 uit mijn hart. We wonen aan de rand van het bos maar ik ben heel graag en vaak op het strand. Waar is het fout gegaan vraag je je dan af… keep dreaming: ooit ga ik bij de kust wonen! Ik ben echt verslaafd aan de zon. Zon doet leven!

Ik heb een grote voorliefde voor wit. Dit kenmerkt mij en mijn stijl. Ik word heel rustig en blij van wit gecombineerd met hout, zandkleuren en rotan. Wit is de basis van mijn interieurstijl, maar ook van kleding, bloemen, wijn, servies, kaarsen, kussens en 2 schattige witte tuindiertjes Pip en Eefje.  Het leukste vind ik om het huis in te richten met spulletjes van Marktplaats of de kringloop. Wat een mooie gelukjes zijn daar te vinden. Vorig jaar ben ik gestart met het verzorgen van hightea’s bij mij thuis. Compleet in @Zusss-stijl. Een van mijn favoriete merken!

Op instagram ben ik te volgen @Liefdevoorwit. Hier post ik met regelmaat een foto van ons interieur. Zowel van binnen als buiten. Ik post regelmatig foto’s die ik maak voor webshops, de artikelen uit de webshop zet ik bij mij thuis op de foto.

EVENTJES 3 JAAR TERUG IN DE TIJD

Op een zonnige zaterdagmiddag scrolde ik door de huizensite Funda en mijn oog viel op het heerlijke huis waar we nu wonen. De foto’s van de 28 meter lange tuin grenzend aan het water zorgden ervoor dat we smoorverliefd werden op dit plekje. Een heel lief bejaard echtpaar bewoonde het huis ( en zo zag alles er ook uit). Terwijl we met de makelaar door het huis liepen kwam het ene na het andere idee boven borrelen. En manlief moest even in m’n oor sissen dat ik niet zo enthousiast moest zijn; er moest immers nog onderhandeld gaan worden. Oeps…
Het hele huis is onder handen genomen, van boven tot beneden. Liters witte verf zijn verbruikt. En ja, er zijn nog steeds dromen die we willen gaan verwezenlijken. Ach, zo blijven we heerlijk creatief bezig!

In mijn blogs wil ik jullie graag een kijkje geven in ons huis en in onze tuin. Inspirerende tips van leuke winkeltjes, kringloopwinkels en webshops geven. Ook de hightea’s zullen onderdeel worden van een blogs. Ik heb er veel zin in, hopelijk jullie ook!

Geniet van de zomer!

1 Reactie

  1. Marjolein

    Leuk! Ben erg benieuwd naar je blogs.

    Reageren

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Je E-mailadres will not be published. Required fields are marked *

VOOR JOU GESELECTEERD

Top 5 prentenboeken van Incrediblybookworm

Top 5 prentenboeken van Incrediblybookworm

Juist nu we met elkaar thuis zijn is voorlezen zo belangrijk! Een moment van geborgenheid samen met je kind, maar welk prentenboek kies je dan? Het was niet makkelijk, maar ik heb deze maand vijf nieuwe prentenboeken uitgezocht, die allemaal bijzonder zijn en die...

Zo maak je je sfeerflessen van binnen schoon

Zo maak je je sfeerflessen van binnen schoon

Heb jij ze ook in huis, de sfeerflessen van Maison d’Abri? Een ogenschijnlijk eenvoudige fles maar een kanjer om mee te decoreren: sfeerfles Bas, Haut of Max is altijd voorzien van een kaarshouder bovenop de fles. [ba_info_box _builder_version="4.5.1"...

Maak van jouw kamer een droomkamer!

Maak van jouw kamer een droomkamer!

Behang. Er is een tijd geweest dat behang not done was. Iets uit een tuttig verleden. Maar behang is helemaal terug en hotter dan ooit. En dat is niet zo vreemd; de kwaliteit is sterk verbeterd, de dessins en mogelijkheden zijn eindeloos en voorlijmen op een...

Blaas met ons 1 kaarsje uit!

Blaas met ons 1 kaarsje uit!

In april bestaat Maison d'Abri 1 jaar en dat vieren we de hele maand april samen met jou met te gekke acties! Wij maakten voor jou dit leuke 'Maison' met 1 kaarsje dat je ontvangt bij besteding vanaf €30 in de webshop. Plaats een foto op social media van jouw...

Appelroosjes met mascarpone crème en vers fruit

Appelroosjes met mascarpone crème en vers fruit

Kijk ze shinen deze appelroosjes met mascarpone crème en vers fruit. Een makkelijk en mooi dessert met groots effect! Hiermee ga je je gasten echt verrassen aan tafel. Want het oog wil ook wat. Snijd een rood appeltje in dunne plakjes en kook ze 5 minuten in heet...

Winkelmandje
Er zijn geen producten in je winkelmandje!
Verder winkelen
0