SHOP NU ONZE NIEUWE COLLECTIE: ‘LE SABLE’

SHOP NU ONZE NIEUWE COLLECTIE: ‘LE SABLE’

After Christmas dip?!
Kirsten van Ravenswaaij
Kirsten [27] werkt in de jeugdzorg. Naast borrelen met vrienden, lekker eten, festivals bezoeken en mooie reizen maken houdt ze enorm van interieurstyling. Ze wordt regelmatig gevraagd om mee te gaan interieurshoppen. Haar huurappartement is een plaatje! Ook over het nieuwbouwhuis van haar ouders mag ze haar visie geven wat interieur en kleur betreft. Dan kan het niet anders dan dat ze jou in haar blogs ook enorm weet te inspireren…!

Het jaar 2021 is inmiddels in gegaan en hoe?! Allereerst wil ik jullie een gelukkig nieuwjaar wensen en daarbij natuurlijk ook de beste wensen! Hopelijk kan ik vanaf nu ook zeggen dat we inmiddels weer uit de lockdown zijn of bijna kunnen. 

Hoe zijn voor jullie de feestdagen geweest? Hopelijk hebben jullie het toch nog een beetje gezellig gehad, ondanks dat we in een lockdown zitten. Zelf heb ik tijdens kerst gewerkt en ben ik tussendoor nog wel met mijn familie geweest. Oud&Nieuw was helemaal anders, want normaal gesproken ga ik toch echt voor veel drankjes en dansjes met een hele groep gezellige mensen. Dit jaar was het een easy going jaarwisseling, maar het gaat erom dat we gezond zijn!

SHOP TILL YOU DROP

Terugdenkend aan mijn vorige blog had ik het voornamelijk over het shoppen van je kerst interieur. Gelukkig was ik er vroeg bij, want vlak daarna ging alles dicht. Dat was wel even een dikke bummer, want I love it om alle tuincentra etc. af te gaan! Waren jullie nog op tijd om alles decoratie en cadeautjes in huis te halen?

KERSTSFEER IN HUIS

De afgelopen weken was mijn huis volop in kerstsfeer en wat heb ik er weer van genoten! Normaal gesproken begin ik pas na Sinterklaas mijn huis om te toveren in kerstsfeer, maar dit jaar was ik al eind november begonnen. Volgens mij dacht half Nederland er zo over, want ik heb nog nooit zo vroeg al zoveel kerstplaatjes gezien op social media. Zeker nu we tijdens de feestdagen in een lockdown zaten, was het wel extra fijn om de gezelligheid al zo vroeg in huis te hebben. Inmiddels heb ik alles weer opgeruimd, maar jeetje wat mis ik het alweer! Mij nu niet gaan vertellen dat ik hier de enige in ben hé?

AFTER CHRISTMAS DIP

Omdat ik de kerstsfeer zo erg mis, denk ik wel dat ik last heb van een after christmas dip. Ik weet niet of dit echt bestaat, maar anders heb ik het hierbij bedacht. Who’s joining me?

Alle ‘normale’ decoratie en meubels staan weer terug op zijn plek, maar het voelt nu zo kaal. Tja en wat kan je daar nu mee doen? Tijd om weer het één en ander te gaan veranderen in huis of gewoon maar even wennen? Ik ben er zelf nog niet helemaal uit en ik ga de komende tijd weer inspiratie opdoen. Ik kijk nu al uit naar het voorjaar en ik kan niet wachten om weer opzoek te gaan naar nieuwe kleine projectjes in huis. 

Hopelijk kan ik jullie in mijn volgende blog weer inspireren!

0 Reacties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Je E-mailadres will not be published. Required fields are marked *

VOOR JOU GESELECTEERD

Top 5 prentenboeken van Incrediblybookworm

Top 5 prentenboeken van Incrediblybookworm

Juist nu we met elkaar thuis zijn is voorlezen zo belangrijk! Een moment van geborgenheid samen met je kind, maar welk prentenboek kies je dan? Het was niet makkelijk, maar ik heb deze maand vijf nieuwe prentenboeken uitgezocht, die allemaal bijzonder zijn en die...

Zo maak je je sfeerflessen van binnen schoon

Zo maak je je sfeerflessen van binnen schoon

Heb jij ze ook in huis, de sfeerflessen van Maison d’Abri? Een ogenschijnlijk eenvoudige fles maar een kanjer om mee te decoreren: sfeerfles Bas, Haut of Max is altijd voorzien van een kaarshouder bovenop de fles. [ba_info_box _builder_version="4.5.1"...

Maak van jouw kamer een droomkamer!

Maak van jouw kamer een droomkamer!

Behang. Er is een tijd geweest dat behang not done was. Iets uit een tuttig verleden. Maar behang is helemaal terug en hotter dan ooit. En dat is niet zo vreemd; de kwaliteit is sterk verbeterd, de dessins en mogelijkheden zijn eindeloos en voorlijmen op een...

Blaas met ons 1 kaarsje uit!

Blaas met ons 1 kaarsje uit!

In april bestaat Maison d'Abri 1 jaar en dat vieren we de hele maand april samen met jou met te gekke acties! Wij maakten voor jou dit leuke 'Maison' met 1 kaarsje dat je ontvangt bij besteding vanaf €30 in de webshop. Plaats een foto op social media van jouw...

Appelroosjes met mascarpone crème en vers fruit

Appelroosjes met mascarpone crème en vers fruit

Kijk ze shinen deze appelroosjes met mascarpone crème en vers fruit. Een makkelijk en mooi dessert met groots effect! Hiermee ga je je gasten echt verrassen aan tafel. Want het oog wil ook wat. Snijd een rood appeltje in dunne plakjes en kook ze 5 minuten in heet...

Winkelmandje
Er zijn geen producten in je winkelmandje!
Verder winkelen
0