SHOP NU DE NIEUWE COLLECTIE: VOORJAAR 2021

SHOP NU DE NIEUWE COLLECTIE: VOORJAAR 2021

After Christmas dip?!
Kirsten van Ravenswaaij
Kirsten [27] werkt in de jeugdzorg. Naast borrelen met vrienden, lekker eten, festivals bezoeken en mooie reizen maken houdt ze enorm van interieurstyling. Ze wordt regelmatig gevraagd om mee te gaan interieurshoppen. Haar huurappartement is een plaatje! Ook over het nieuwbouwhuis van haar ouders mag ze haar visie geven wat interieur en kleur betreft. Dan kan het niet anders dan dat ze jou in haar blogs ook enorm weet te inspireren…!

Het jaar 2021 is inmiddels in gegaan en hoe?! Allereerst wil ik jullie een gelukkig nieuwjaar wensen en daarbij natuurlijk ook de beste wensen! Hopelijk kan ik vanaf nu ook zeggen dat we inmiddels weer uit de lockdown zijn of bijna kunnen. 

Hoe zijn voor jullie de feestdagen geweest? Hopelijk hebben jullie het toch nog een beetje gezellig gehad, ondanks dat we in een lockdown zitten. Zelf heb ik tijdens kerst gewerkt en ben ik tussendoor nog wel met mijn familie geweest. Oud&Nieuw was helemaal anders, want normaal gesproken ga ik toch echt voor veel drankjes en dansjes met een hele groep gezellige mensen. Dit jaar was het een easy going jaarwisseling, maar het gaat erom dat we gezond zijn!

SHOP TILL YOU DROP

Terugdenkend aan mijn vorige blog had ik het voornamelijk over het shoppen van je kerst interieur. Gelukkig was ik er vroeg bij, want vlak daarna ging alles dicht. Dat was wel even een dikke bummer, want I love it om alle tuincentra etc. af te gaan! Waren jullie nog op tijd om alles decoratie en cadeautjes in huis te halen?

KERSTSFEER IN HUIS

De afgelopen weken was mijn huis volop in kerstsfeer en wat heb ik er weer van genoten! Normaal gesproken begin ik pas na Sinterklaas mijn huis om te toveren in kerstsfeer, maar dit jaar was ik al eind november begonnen. Volgens mij dacht half Nederland er zo over, want ik heb nog nooit zo vroeg al zoveel kerstplaatjes gezien op social media. Zeker nu we tijdens de feestdagen in een lockdown zaten, was het wel extra fijn om de gezelligheid al zo vroeg in huis te hebben. Inmiddels heb ik alles weer opgeruimd, maar jeetje wat mis ik het alweer! Mij nu niet gaan vertellen dat ik hier de enige in ben hé?

AFTER CHRISTMAS DIP

Omdat ik de kerstsfeer zo erg mis, denk ik wel dat ik last heb van een after christmas dip. Ik weet niet of dit echt bestaat, maar anders heb ik het hierbij bedacht. Who’s joining me?

Alle ‘normale’ decoratie en meubels staan weer terug op zijn plek, maar het voelt nu zo kaal. Tja en wat kan je daar nu mee doen? Tijd om weer het één en ander te gaan veranderen in huis of gewoon maar even wennen? Ik ben er zelf nog niet helemaal uit en ik ga de komende tijd weer inspiratie opdoen. Ik kijk nu al uit naar het voorjaar en ik kan niet wachten om weer opzoek te gaan naar nieuwe kleine projectjes in huis. 

Hopelijk kan ik jullie in mijn volgende blog weer inspireren!

0 Reacties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Je E-mailadres will not be published. Required fields are marked *

VOOR JOU GESELECTEERD

Utopia Avenue: Meeslepende sixties-roman

Utopia Avenue: Meeslepende sixties-roman

Het kan je bijna niet zijn ontgaan dat David Mitchell, een tijdje terug een nieuw boek heeft uitgebracht. Het heet Utopia Avenue. Een metanovel, met een hoop (feestged)ruis ★★★★☆ Utopia Avenue, naar de straatnaam, gaat over de band die in 1967 is opgericht. Het jaar...

Winterse Paddestoelenrisotto

Winterse Paddestoelenrisotto

voor de bouillon: 1. Snijd alle groenten in grove stukken en zet op in een grote pan met het water, kruiden en de 2 bouillonblokjes 2. Breng een keer aan de kook en laat 30 minuten op laag vuur door borrelen. 3. Zeef na 30min de groenten eruit en bewaar het water in...

AND THE WINNER IS….

AND THE WINNER IS….

AND THE WINNER IS... Uit alle deelnemers aan onze Facebookactie hebben we onze winnerpicker een winnaar laten kiezen. En dat is geworden: ANA PAULA CAMPOS Zij deed mee voor haar vriendin MABEL VAN LINGEN. Van harte gefeliciteerd! Jullie winnen beiden een Maison d'Abri...

Meer plezier? Maak een FUNboard!

Meer plezier? Maak een FUNboard!

Een knisperend kersvers nieuw jaar is aangebroken. Waar december vaak in het teken staat van verstilling en reflectie, is januari de maand van de goede voornemens. Misschien heb jij er ook wel een paar bedacht. Schemert er ergens een wens om meer te ontspannen en...

Zoveel volgers, nooit verwacht!

Zoveel volgers, nooit verwacht!

Hallootjes, wat spannend dit: mijn eerste blog op Maison d'Abri! Kan ik dit wel? Durf ik dit? Gewoon beginnen Naat, niks aan de hand... Ik ben dus Nathalie, mensen noemen mij ook wel vaak Naat of Naatje, zelfs op instagram noemt iedereen mij “Naat.” Ik heb een...

Wonen in een oude graanmaalderij

Wonen in een oude graanmaalderij

Het was op 19 mei 2020 dat ik ’s ochtends weer eens veel te vroeg wakker werd en mijn standaard rondje nieuws, social media en Funda deed op mijn telefoon. We waren niet keihard op zoek naar een nieuw huis; we woonden immers al ruim 13 jaar in een heerlijke buurt waar...

Winkelwagen
Er zijn geen producten in je winkelmandje!
Verder winkelen
0